24 / 04 / 2024

SeaPearl Ataköy fiyat listesi

SeaPearl Ataköy fiyat listesi

SeaPearl projesini hayata geçiren Kuzu Grup'un yönetim kurulu üyesi Özen Kuzu yaptığı açıklamada "2016 zor bir yıldı. Ama metrekaresi 8 bin $ olan projenin yarısını sattık" dedi.

SeaPearl Ataköy'de teslimler Temmuz 2017'de!

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği İstanbul'un denize sıfır projesi SeaPearl Ataköy'de lüks algısını yeniden yorumluyor. Şirket, geleceğin yaşam standartlarını şekillendirmeye devam ediyor.

Seapearl Ataköy'de metrekaresi 7 bin 200 dolara!

Daire alanlarının 88 metrekareden başlangıç gösterdiği ve 398 metrekareye kadar yükseldiği Seapearl Ataköy projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 200 dolardan başlıyor.

SeaPearl Ataköy'de ödeme planı güncellendi!

İstanbul'un en değerli kıyı şeridinde inci tanesi gibi yükselen SeaPearl Ataköy’de, banka kredili ve peşin ödemelerin yanı sıra Kuzu Grup bünyesinde de vadelendirme yapılıyor.

SeaPearl Ataköy fiyat listesi!

SeaPearl Ataköy fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 1.381 tane daireden meydana gelen proje Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre mesafede inşa ediliyor.

SeaPearl Ataköy'ün örnek daireleri sahiplerini bekliyor!

Trafikte vakit kaybetmeden, denizden her yere ulaşabilmek, botanik park zenginliğinde barok tarzda 33 bin metrekare peyzaj alanı ve 1.200 metre sahil şeridinde keyif yapabilmek, her kattan kesintisiz deniz manzarasına sahip olabilmek hayal değil.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oldu. Projede 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 indirim avantajı sunulacak..

Sea Pearl Ataköy fiyat 2018!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla basına tanıtılan Sea Pearl Ataköy'de ilk etap daireleri hemen teslim ediliyor..

Nivo Ataköy güncel fiyat bilgisi!

Nivo Ataköy güncel fiyat bilgisi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor. Nivo Ataköy projesi iki blok olarak Cathay İnşaat tarafından hayata geçirildi...

2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Sea Pearl projesi 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. Projenin 1.200 metre sahil şeridine sahip. İşte 2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi...

Sea Pearl Ataköy tam fiyat listesi 2017!

Toplam 1.401 daireden meydana gelen Ataköy Sea Pearl projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Ataköy'de inşa edildi. Proje denize sıfır noktada bulunuyor. İşte Sea Pearl Ataköy tam fiyat listesi 2017...

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.

Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları fiyat!

1.401 daire ve otelden meydana Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları'nda fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. Proje 20 katlı 4 blok şeklinde dizayn ediliyor.

SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olan Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında yaşam başladı.

Nivo Ataköy fiyat 2017!

Cathay İnşaat imzası taşıyan Nivo Ataköy projesi 314 adet daire ve 73 adet ticari üniteden meydana geliyor. Nivo Ataköy 'de ödeme kampanyası başladı. İşte Nivo Ataköy fiyat 2017...

Sea Pearl Ataköy'de geri sayım başladı!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de ay sonu itibarıyla yaşam başlayacak

SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı yaşanıyor. Projede yaşam Eylül sonu itibariyle başlayacak.

SeaPearl Ataköy’de yaşam başlıyor!

SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Teslim heyecanının yaşandığı projede yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek, denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de Eylül sonu itibariyle yaşam başlayacak.

SeaPearl Ataköy fiyat listesi Haberi

SeaPearl Ataköy fiyat listesi

Ataköy Sahili'nde yükselen SeaPearl projesini hayata geçiren Kuzu Grup'un yönetim kurulu üyesi Özen Kuzu, lüks segmentte alımların ötelenmediğini belirtterek, "2016 zor bir yıldı. Ama metrekaresi 8 bin $ olan projenin yarısını sattık" dedi.


Kuzu Grup, son yılların belki de en çok konuşulan projesine imza attı. Ataköy Sahili'nde hayata geçen SeaPearl, özellikle 'denize sıfır' olmasıyla dikkatleri üzerine çekti. 2.7 milyar dolarlık dev projede metrekare fiyatları ise ortalamada 8 bin dolara kadar çıktı. Yani 30 bin TL'ye yaklaştı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu'ya SeaPearl'den yola çıkarak, lüks konut piyasasında son durumu sorduk. Lüks segmentin, alımların ötelenmediği bir segment olduğunu anlatan Kuzu,  2016 zor bir yıl olmasına rağmen, hedeflerini yakaladıklarını, 2017'deki dolar rallisindense hiç etkilenmediklerini söyledi. Kuzu, SeaPearl'de yüzde 50 satış...