04 / 05 / 2024

seba inşaat 2016 projeleri

seba inşaat 2016 projeleri

Bu yıl 20. yılını kutlayan ve yüze yakın projede 1 milyon metrekare alan teslim eden Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, inşaat sektörüne sonradan giren yatırımcıların piyasada dengeleri bozduğunu ileri sürdü.

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Seba İnşaat'ın iki oteli Katarlılara satılıyor!

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere'de yer alan iki otelini 93 milyon Euro'ya Katarlı Artic'e satacak.

Seba İnşaat’tan 25. yıla özel davet!

Gayrimenkul sektöründe ürettiği projelerle adından sıkça söz ettiren Seba İnşaat, 25. kuruluş yıldönümü, Bodrum’da kutladı.

Seba İnşaat'tan 3 yeni proje geliyor!

Seba İnşaat Ulus, Cendere ve Tarabya'da 3 yeni projeye başlayacak. 2018'de satışa sunulacak projelerde yakın zamanda çalışmalar başlayacak.

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı.

seba inşaat 2016 projeleri Haberi

seba inşaat 2016 projeleri


Bu yıl 20. yılını kutlayan Seba İnşaat yüze yakın projede 1 milyon metrekare alan teslim etti. İstanbul ve Bodrum’da, merkezi lokasyonlarda lüks konut, ofis ve otel projeleri inşa eden şirket 2016 planını da hazırladı. Geçen yıl Ayazağa’da Seba Office Boulevard projesine başlayan şirket, aynı bölgede konut yatırımlarına da hazırlanıyor. Kağıthane’ye bağlı Ayazağa bölgesinin yanı sıra Ulus ve Tarabya’da yeni projeler planlayan şirket Bodrum’da da 2 yeni yazlık ev projesi geliştirecek. Dolapdere ve Karaköy’de otel projeleri süren Seba İnşaat, İstanbul ve Uludağ’da da devre tatil yatırımları planlıyor. 


SANAYİCİ ARSADAN KAZANDI


Bugüne kadar inşaatlarını ağırlıklı olarak kendi arsalarında yaptıklarını belirten Keçeli, artık kat karşılığı ya da hasılat paylaşımı modellerini de değerlendirdiklerini söyledi. Kentsel dönüşüm kapsamında haftada ortalama 5 teklif aldıklarını belirten Keçeli, inşaat...