20 / 04 / 2024

Seba İnşaat projeleri

Seba İnşaat projeleri

2019'dan sonra sektörün geleceğinin daha parlak olacağını ifade eden Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, "Az kazanmayı öğreneceğiz. Piyasa şartları bizi disipline ediyor." dedi.

İnşaat sektöründe net-brüt farkını yüzde 25'i geçmemeli!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli,Türk inşaat sektöründe son 10 yılın en büyük ayıbının net-brüt farkı olduğunu söylüyor. Keçeli, bu farkı abartıp yüzde 50'lere kadar ulaştıran şirketler olduğunu ifade ediyor.

Acemi müteahhitler inşaat sektöründe dengeleri bozdu!

Bu yıl 20. yılını kutlayan ve yüze yakın projede 1 milyon metrekare alan teslim eden Seba İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, inşaat sektörüne sonradan giren yatırımcıların piyasada dengeleri bozduğunu ileri sürdü.

Seba İnşaat Akçura Konutları Adana iletişim bilgileri!

Adana Akçura Konutları Göregen Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. 6 dönümde bulunan projede toplam 52 adet daire bulunuyor. Seba İnşaat Akçura Konutları Adana iletişim bilgileri detayları haberimizde yer alıyor.

Seba İnşaat ofis projelerine yeni bakış getirmeyi hedefliyor!

Seba inşaat Kağıthane'de ilk adımını attığı yeni nesil ofis projeleri ve yatay konseptli tasarımlarıyla bu alanda farklılık oluşturmaya çalışıyor. Firma projeleriyle Cendere Vadisi'ne yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktar tarafından kuruldu.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Emirgan Apartments by Seba fiyat! 

Emirgan Apartments by Seba projesi satışa çıktı. Seba İnşaat  tarafından hayata geçirilen projenin teslimlerinin Eylül'de yapılması hedefleniyor. Peki Emirgan Apartments by Seba fiyatları ne kadar? İşte Emirgan Apartments by Seba fiyat!

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Emirgan Apartments by Seba projesi, toplam 53 daire ve 14 ticari üniteden oluşuyor. Bin 957 metrekare arsa alanı ve 8 bin metrekare inşaat alanı bulunan proje, Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Emirgan Apartments by Seba nerede? 

Emirgan Apartments by Seba satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen ‘Emirgan Apartments by Seba’ projesi satışa çıktı. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan projede metrekare fiyatı ise 20 bin TL.

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

Seba İnşaat projeleri Haberi

Seba İnşaat projeleri

Gayrimenkul sektöründe dönemsel iniş çıkışlar olduğunu ifade eden Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, 2019 yılından sonra sektörün geleceğinin daha da açık olduğunu söyledi. Keçeli, "Bu yıl hem arsa hem de inşaat malzemesi gideri çok arttı. Birçok kalemde yüzde 25’e yakın artış var. Satıştan kâr hesaplardık, şimdi maliyetten kâr hesabına döndük. Kârlarımızdan feragat ediyoruz. Amerika’da, Almanya’da iş yapan inşaatçılar yüzde 5-10 kârla çalışıyorlar. Az kazanmayı öğreneceğiz. Piyasa şartları bizi disipline ediyor. Herkes inşaatçı olmayacak. Önünüzdeki günler sektörde ayrışmalar olacak. İşi doğru yapanlar kalıcı olacak" açıklamasında bulundu.


5 şantiyede projelerinin devam ettiğini ifade eden Keçeli, 2018’de Tarabya ,Ulus ve Cendere’de yeni projeler planladıklarını söyledi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Keçeli "Tarabya’da 19 bin 500 metrekare arazi üzerine kat...