26 / 04 / 2024

Seba Office nerede

Seba Office nerede

Index Grup ile Seba İnşaat imzasını taşıyan Seba Office Boulevard projesi Kağıthane Cendere'de hayata geçiriliyor. Ofis, restoran ve dükkanlardan oluşan proje 24 bin 651 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Seba Ofis Kağıthane!

Seba Ofis Kağıthane projesi Seba İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje 188 tane ofis, 13 tane dükkan ve 3 tane restorandan oluşuyor.

Seba Office Kağıthane fiyat!

Seba Office Boulevard projesinin teslim tarihi 2017 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi. Seba Office Kağıthane fiyat listesi ofislerin konumları ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Seba Central nerede? Seba Central'de 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları kaç TL? 

Seba Central projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Seba Central nerede? Seba Central'de 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları kaç TL? İşte projeye ilişkin tüm detaylar....

Seba Gölköy nerede? Seba Gölköy fiyat listesi!

Seba Gölköy nerede sorusunun yanıtı ve Seba Gölköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Gölköy projesi detayları...

Seba Nest nerede?

Seba Nest nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Nest nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Göktürk Evleri nerede? 

Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Mare Gündoğan nerede?

Seba Mare Gündoğan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Mare Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Taşevler Yalıkavak nerede?

Seba Taşevler Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi satışa çıktı...

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Emirgan Apartments by Seba projesi, toplam 53 daire ve 14 ticari üniteden oluşuyor. Bin 957 metrekare arsa alanı ve 8 bin metrekare inşaat alanı bulunan proje, Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Emirgan Apartments by Seba nerede? 

Seba Hayat nerede?

Seba Hayat'ta fiyatlar 890 bin liradan başlıyor. 2021'de teslim edilecek projedeki tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projede satışlar başladı. Peki Seba Hayat nerede?

Erol Bilecik, Seba Office Boulevard projesinde 83 milyon kar etti!

Türkiye'nin lider teknoloji dağıtım grubu lndex Grup şirketi İndeks Bilgisayar, yaklaşık 30 yıllık başarı çizgisini bu yıl 156 milyon liralık net kâr ile taçlandırdı. Ancak bunun 83 milyon liranın üzerindeki bölümünü Seba Office Boulevard projesinden yazılan kâr oluşturdu.

Seba Suites nerede?

Seba Suites projesi İstanbul Kağıthane'de konut ve ticari ünitelerden oluşan konseptte yükseliyor. Peki Seba Suites nerede?

Seba Suites satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL'ye!

Ayazağa bölgesinde hayata geçirdiği Seba Office Boulevard projesinin teslimlerine devam eden Seba İnşaat, Cendere'deki 3. projesi olan Seba Suites'i görücüye çıkardı.

Mesut Yılmaz ve Acun Ilıcalı Seba Office Boulevard'dan ofis aldı!

Toplam 65 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Seba Office Boulevard projesi 19 Temmuz'da teslim edilecek. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, projeden kat satın alanlar arasında önemli isimlerin olduğunu söylüyor.

Seba Ala Evleri nerede?

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Seba Ala Evleri'nde dairelerin metrekare satış fiyatı 6 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Seba Office nerede Haberi

Seba Office nerede

200 milyon dolar satış değerine sahip olan Seba Office Boulevard projesi, lndex Grup ile Seba İnşaat imzasını taşıyor TÜRKIYE'nin lider bilişim teknoloji ileri grubu Index Grup, inşaat sektörünün güvenilir markası Seba İnşaat ile ofis, restoran ve dükkanlardan oluşacak Seba Office Boulevard projesini hayata geçirdi. 


Tamamen ofis... 


Tamamen ofis alanından oluşacak Seba Office Boulevard projesi Kağıthane Cendere'de, 24 bin 651 metrekarelik alan üzerinde yükselecek. 200 milyon ABD Doları satış değeri hesaplanan projede, yatay konsept öne çıkıyor. 


16 bin metrekare yeşil alan 


Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Nedim Keçeli, "16 bin metrekare yeşil alanı, ortak sosyal alanları ve tam bahçe kullanımı gibi öğeleriyle projemiz iş ile yaşam dengesini yenilikçi bir yaklaşımda buluşturacak" dedi. IndexGrup CEO'su Erol Bilecik ise şunları söyledi: "Seba Office Boulevard tam kapsamlı...