19 / 04 / 2024

seçim sonuçları inşaat sektörü

seçim sonuçları inşaat sektörü

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri seçim sonuçlarını değerlendirdi!

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler. Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir.

İnşaat sektörü devlerinden 2024 yerel seçim değerlendirmesi! İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar bekliyoruz

30 Mart 2024 Yerel Seçimlerin ardından inşaat sektörü devlerinden açıklama geldi. İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar beklediklerini açıklayan uzman isimlerden önemli açıklamalar geldi.

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

Seçim sonuçlarının ardından piyasalarda hareketli saatler! Dolar ve altın fiyatları yükselişte!

Cumhurbaşkanlığı seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar ilk tepkilerini vermeye başladı. Dolar, euro ve altında sınırlı da olsa yükseliş hareketi gözleniyor. Peki piyasalar bu hafta kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolarda ani sıçramalar olacak mı? İşte uzmanlarından ilk yorumlar…

Seçim yasakları başladı! Hemen buraya bakın!

Seçim yasakları çerçevesinde, 28 Mayıs tarihinde saat 18.00'den itibaren, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili propaganda yasağı başladı. Bu yasak kapsamında, tüm yayın organları 24 saat boyunca seçim, seçim sonuçları, tahminler ve yorumlar hakkında haber yapamayacak.

Seçim sonrası için altının falına baktı! İslam Memiş yine hedefi 12'den vuracak

Seçim sürecinin getirdiği belirsizlik yatırımcı tercihlerini de yansıdı. Finans Analist İslam Memiş, 28 Mayıs sonrası için yatırımcıya önemli uyarılar yaptı. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatları karmaşık! Kuyumculara yoğun ilgi: Gram ve çeyrek altında hızlı değişim!

Altın fiyatları dalgalanıyor, yatırımcılar endişeli. Seçim sonrası yaşanan belirsizlik ve FED'in faiz kararı altın fiyatlarını etkiliyor. Gram altın, çeyrek altın gibi birimlerdeki yükseliş zamanı belirsiz. Piyasalar seçim sonuçlarını bekliyor. Yatırımcılar dikkatli olmalı.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Bloomberg analizinde çarpıcı detay: Seçim sonuçları TL'deki baskıyı artıracak! 

ABD'li finans ajansı Bloomberg'in analizine göre, seçimin ikinci tura kalması sebebiyle TL üzerindeki basıncın yükselmesi ve merkez bankasının döviz piyasasına ilişkin müdahalesinin derinleşmesi de öngörülüyor. 

Seçim görevlisi ücretleri ne zaman verilecek? Sandık görevlisi ne kadar alacak? 

Sandık görevlisi ücretleri, 2023 seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla merak edilen konuların arasında yer aldı. Peki, Seçim görevlisi ücretleri ne zaman verilecek? Sandık görevlisi ne kadar alacak? İşte detaylar...

Borsada seçim öncesi neler oluyor? Seçim sonuçları borsayı nasıl etkileyecek? Uzman isim bir bir anlattı! 

Meksa Yatırım GMY- Figen Özavcı Gümülcineli, seçim durumuna da değinerek borsa ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki borsada seçim öncesi neler oluyor? Seçim sonuçları borsayı nasıl etkileyecek?  

Seçim sonrası için şoke eden altın tahmini! Seçimden sonra altın bu kadar olacak!

Seçim sonrası altın fiyatları konusunda birçok farklı tahmin ve spekülasyon yapılıyor. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı da konuyla ilgili açıklamlarda bulundu. İşte Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı'nın seçim sonrası için altın fiyatı tahmini...

Altın fiyatlarına seçim ve dolar etkisi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz politikası sonucu zorlu bir sene geçiren altın fiyatları, ara seçim sonuçları öncesinde dolar endeksinde geri çekilmeden güç aldı ve dikkat çeken yükseliş yaşadı.

seçim sonuçları inşaat sektörü Haberi

seçim sonuçları inşaat sektörü

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti. 


Türkiye 1 Kasım'da tekrar sandık başına gitti. Gerçekleştirilen seçimlerde AK Parti, yüzde 49'u aşkın oy oranıyla yeniden iktidara gelerek, meclise en fazla milletvekili gönderen parti oldu. Öte yandan AK Paıti'nin iktidara gelmesinin ardından gözler sonuçların ekonomik yansımalarına çevrildi. Ekonominin lokomotifi durumundaki inşaat sektörünün İzmir'deki temsilcileri, sonuçların piyasaya büyük bir canlılık getireceğini söyledi. Seçimleri değerlendiren Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır. 1 Kasım seçimlerinde vatandaşın istikrarı tercih ettiğini ifade ederek "İnşaat sektörünün durağanlaşması, dövizin iniş çıkışları ve istikrarsızlık, sektörde yeni projelerin harekete geçmesini engellemişti. Çoğu yatırımcı projelerini askıya almış, seçim sonuçlarını bekliyordu. İnşallah bu yeni süreç Mayıs 2013'teki günlerin devamı olacaktır. Kredi faizlerinin istikrarla birlikte düşeceğini ve...