29 / 03 / 2024

Seçke İnşaat şişli

Seçke İnşaat şişli

Seçke İnşaat Taşımacılık Temizlik Gıda Spor Hizmetleri Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, 147 bin 500 TL sermaye ile Şişli'de 9 Haziran'da açıldı.

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tosuncu tarafından kuruldu.

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye 2 yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

Seçke İnşaat şişli Haberi

Seçke İnşaat şişli

Seçke İnşaat Taşımacılık Temizlik Gıda Spor Hizmetleri Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, 147 bin 500 TL sermaye ile Şişli'de 9 Haziran'da açıldı.


Seçke İnşaat Taşımacılık Temizlik Gıda Spor Hizmetleri Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Maya Akar Center 100-102 C Blok...