24 / 04 / 2024

Sedat Eldem

Sedat Eldem

1989 yılında Alarko Holding'in Sarıyer sırtlarında inşa ettirdiği, tanesi 700 milyon ile 1 milyar lira arasında satılan ''Alsit'' villalarından 41'i, ''temel üstü ruhsatı'' olmadığı gerekçesiyle mühürlenmiş.

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Sedat Kurucan Kimdir?

Sedat Kurucan kimdir? Sedat Kurucan’ın mesleği nedir? Sedat Kurucan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nezih Eldem Mimarlığına Bir Bakış söyleşisi 23 Mart'ta!

Mimarlığın Uç Beyi Nezih Eldem program dizisi, Eldem’in (1921-2005) mimar, eğitimci ve ressam olarak üretimlerine odaklanan sunum ve söyleşilerle sürüyor.

Demet Akalın: Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz!

Şarkıcı Çılgın Sedat’ın ailesiyle beraber yaşadığı Beylikdüzü’ndeki villasında geçtiğimiz hafta yangın çıkmıştı. Tüm yaşananların ardından şarkıcıya, borçluları tarafından icra da yollandı. 

Evi yanan Çılgın Sedat: İBB'nin ayırdığı otelde kalıyorum!

Üç katlı evi yanan şarkıcı Çılgın Sedat, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin ayırdığı bir otelde ikamet ediyorum. Rahatınıza bakın dediler. Her yerden insanlar arıyor” dedi.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Eldem İnşaat Malzemeleri Toptan Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eldem İnşaat Malzemeleri Toptan Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Esat Eldem tarafından kuruldu.

Sedat Kılınç: Konutta 0.64 faiz oranı devam etsin!

Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç, 0.64'lük konut faizlerinin 0.87'ye artmasının konut satışlarını düşürdüğünden bahsederek "Biz sektör temsilcileri olarak 0.64'lük faiz oranının devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

Sedat Altınay: Konut kredisi faizleri düşürülmeli! 

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'nın yatırım yapmak için uygun bir şehir olduğunu belirtti ve konut kredisinin yüksek olmasının yatırımcıyı cazip etmediğini söyledi. Altınay, "Konut kredilerinin de düşmesi lazım" dedi...

Sedat Altınay: Konut sektörü canlanırsa Türk ekonomisi canlanır!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü'nün açıkladığı 2020 Şubat ayı konut satışı verilerini değerlendirdi.  

Sedat Altınay: Ev alıp satarken tapuda hacize dikkat!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, konut alacak vatandaşlar için uyarılarda bulundu. Sedat Altınay, konut alım-satım ile ilgili danışacakları ve muhatap olacakları kişilerin, Konya Emlakçılar Odası üyesi olan emlak ofislerini tercih etmelerini kaçak, kurum ve kuruluşların tercih edilmemes

Sedat Altınay: Bankalar emlakçılığa soyundu!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay; Bankalar emlakçılığa soyunurken, bizde herkes kendi işini yapsın diyoruz. Bankalar ellerinde bulunan gayrimenkulleri bizlere versin bizlerde onların satışı gerçekleştirelim” dedi.

Sedat Eldem Haberi

Sedat Eldem



   ALARKO Holding'in İstanbul Sarıyer sırtlarında inşa ettirdiği ''Alsit'' villalarından 41'i, ''temel üstü ruhsatı'' alınmadığı gerekçesiyle mühürlendi. Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nce mühürlenen villaların projelerine uygun yapılıp yapılmadığı incelenecek. 

   İmar Müdürlüğü yetkilileri, Devlet Denetleme Kurulu'nun Boğaziçi villalarıyla ilgili kararlarının uygulandığını hatırlattılar ve ''Daha önce Uyum Villaları'nda yaptığımız incelemeyi burada da yapacağız. Alsit villalarında projeler ile inşaat arasında aykırılık varsa yıkım kararı verebiliriz'' diye konuştular.

   Alarko yetkilileri ise toplam 64 villa için ruhsat alındığını, her şeyin yasal olduğunu, Boğaziçi İmar Müdürlüğü'ne de temel üstü ruhsatı için 1.5 yıl önce müracaat ettiklerini buna karşın villaları gelip incelemediklerini söylediler.

   ÇOĞU SATILDI - Sarıyer'in...