28 / 03 / 2024

Şef Mehmet Gürs kimdir

Şef Mehmet Gürs kimdir

Mikla ve Num Num’ların sahibi, şef Mehmet Gürs üç farklı markayla karşımıza çıkıyor: İtalyan restoranı Trattoria Enzo, hızlı yemek konseptli Terra Kitchen ve kahve ve atıştırmalıkların olacağı Kronotrop.

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güvendir, Mehmet Güvendir ve Yunus Güvendir ortaklığında kuruldu.

Körsü İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körsü İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Körsü tarafından kuruldu.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Nusret Gökçe Maçka Palas'a yerleşti! 

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe Zorlu Center'daki rezidansından çıkarak sahibi olduğu Maçka Palas’a yerleşti. 

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

İdlibliler'den AB'ye davet: Evlerimizi görsünler!

İdlibliler, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'i yaşadıkları briket evleri görmeye davet ederek “Erdoğan bizi korudu, kolladı. Sayın Leyen, sizi hayatımızı görmeye davet ediyoruz'' açıklamasında bulundu.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Şef Mehmet Gürs kimdir Haberi

Şef Mehmet Gürs kimdir

“Esnaf lokantalarından öğreneceğimiz çok şey var” diyor Mehmet Gürs. “Endüstriyel olmayan, sağlıklı, basit, hızlı ve hesaplı yemekler isteniyor” diye ekliyor. Sağlıklı, hızlı ve hesaplı anahtar kelimeler. Fiyatların kişi başı içecek dahil 20 liraya çekilmesi gerektiğini anlatıyor. Şimdi yeni mekanlarında sağlık, hız ve uygun fiyatlara daha çok önem veriyor. Bir zincir daha kurmayı hedefliyor.Bu zincirin ilk halkası Trattoria Enzo, sessiz sedasız Acıbadem’de Akasya AVM’de açıldı. Uzaksanız bile gitmeye değer, hem Akasya’ya hem de Trattoria Enzo’ya. Trattoria Enzo’da İtalyan

ev yemekleri, günlük olarak taze üretilen makarnalar, ızgarada ve odun fırınında hazırlanan pizza çeşitleri ve özel sofra şarapları ön planda. En yakın zamanda keşfetmekte fayda var!


Milliyet/Çağdaş...