16 / 04 / 2024

sefaköy başakşehir metro

sefaköy başakşehir metro

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Sefaköy-Başakşehir Havaray Sistemi'nin iptal edildiğini, yerine metro ve hafif raylı sistemin hayata geçirileceğini açıkladı.

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika!

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika...

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi

TOKİ İstanbul kura sonuçları binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi 2023 belli oldu mu? 

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı!

Binlerce kişinin merakla beklediği TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı... Hemen bakın...

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuralarında son dakika! Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura takvimi resmen tek tek açıklandı!

TOKİ İstanbul 2023 kura takviminde son dakika! Merakla beklenen Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura tarihleri resmen tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Başakşehir Kayabaşı'nda kentsel dönüşüm kapsamında 10 bina yıkıldı!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı'nda inşa edilecek olan sosyal konut projesi kapsamında 10 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

Torunlar GYO Başakşehir parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Başakşehir parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

sefaköy başakşehir metro Haberi

sefaköy başakşehir metro

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Sefaköy-Başakşehir Havaray Sistemi'nin iptal edildiğini, yerine metro ve hafif raylı sistemin hayata geçirileceğini açıkladı. 

Metro ve hafif raylı sistem gelecek


İBB Başkanı Mevlüt Uysal, havaray insanlara çok cazip gelse de projelendirip ihalesi yapıldıktan sonra özellikle Sefaköy bölgesindeki esnaf ve vatandaşın çok ciddi rahatsızlığı olduğunu söyledi. Başkan Uysal, "Havaray, dar bir alandan geçmek zorunda kalacağı için kamulaştırma olacağı, binaların önünden geçeceği için görüntü kirliliğine yol açabileceği şeklinde şikayetler aldık. İlçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın bu rahatsızlıklarını dikkate alarak, her ne kadar maliyet biraz artmış olsa bile artık havarayı iptal ediyoruz. Onun yerine metro ve hafif raylı sistemi hayata geçiriyoruz. O projeyi revize edip kısa zamanda buranın yeniden ihaleye çıkmasını sağlayacağız.

Metro ve hafif raylı...