19 / 04 / 2024

sefaköy-halkalı-başakşehir havaray hattı

sefaköy-halkalı-başakşehir havaray hattı

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı projesi iki ayrı proje ile çakıştığı için revize edilip tekrar ihaleye çıkacak. En düşük teklifi veren Alarko Holding, konu ile ilgili açıklama yaptı.

İstanbul’un ilk havaray ihalesinde 4 firma devre dışı kaldı!

İstanbul’un ilk havaray ihalesi gerçekleşti. 12 Ocak'ta gerçekleşen Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın ihalesine 7 firma katıldı. İtirazlar sonucunda toplam 4 firma devre dışı kaldı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı ihalesinin kazananı belli oldu!

İhalesi gerçekleşen Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın sonuçları açıklandı. Alarko Holding ortaklarından olan Alsim, ihaleyi KDV hariç 1,29 milyar TL teklif vererek kazandı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı ihalesi yapıldı!

İstanbul’un ilk Havaray ihalesi yapıldı. Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattında 15 kilometre uzunluğundaki Havaray, 17 istasyondan oluşacak. 6 firmanın katıldığı ihalenin sonucu dosyalar incelendikten sonra açıklanacak

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı 2019'da açılacak!

İstanbul trafiğine havadan çözüm olacak Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı 2019'da açılacak. Yaklaşık 15 kilometre olacak hattın maliyeti 861 milyon 172 bin lira olacak.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı için geri sayım başladı!

İBB Meclisi’nde geçen yıl kabul edilen Sefaköy, Halkalı, Başakşehir havaray hattının inşaat sürecinde geri sayım başladı.Halkalı-Gebze arası ulaşım süresini 105 dakikaya düşürecek proje araç trafiğini de rahatlatacak...

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray hattı ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2014'ün son günlerinde İstanbul trafiğini rahatlatacak yeni projelerini açıklamıştı. Sefaköy - Halkalı - Başakşehir havaray hattı ne durumda?

Sefaköy Halkalı Başakşehir Havaray projesi hangi aşamada?

Sefaköy Halkalı Başakşehir Havaray hattı için geçen yıl proje etüt ihalesi yapılmıştı. Başakşehir'i metrobüse bağlayacak olan havaray projesinde son durum ne? Proje şu an hangi aşamada?

Emlak Konut GYO Çekmeköy ile Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerini erteledi! İşte yeni tarihler...

Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerinin ertelendiğini duyurdu. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Başakşehir-Kayaşehir Metro hattı 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabilir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro hattının 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabileceğini söyledi.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk etabı 2021'de açılacak!

Adil Karaismailoğlu’nun İBB’nin Başakşehir–Kayaşehir metro hattı inşaatını yapmadığı yönündeki açıklamasına ilişkin İBB, metro inşaatının önceki yönetim zamanında durdurulduğunu ifade etti...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı nereden geçecek?

2020 yılında hizmete alınması planlanan Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı, Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı’nın devamı niteliğinde inşa ediliyor...

ÖİB Başakşehir ve Büyükçekmece'deki 2 gayrimenkulü sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Başakşehir ve Büyükçekmece'de bulunan 2 gayrimenkulün satışını onayladı..

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupa Konutları Başakşehir'de yüzde 5 peşinat, 60 ay 0 faiz!

Avrupa Konutları Başakşehir projesi Artaş İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün...

Avrupa Konutları Başakşehir yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrupa Konutları Başakşehir yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Sefaköy-Başakşehir Metro hattı hangi hatlarla entegre olacak?

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yaptıklarını söyleyen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Bu hattı Aksaray–İkitelli Hattıyla Mimar Sinan İstasyonu’nda, Kirazlı–Halkalı hattıyla Halkalı Merkez’de Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattıyla Mehmet Akif İstasyonu’nda birleştiriyoruz." dedi

sefaköy-halkalı-başakşehir havaray hattı Haberi

sefaköy-halkalı-başakşehir havaray hattı

İstanbul’un ilk havarayı için açılan ihale, maliyetlerin değişmesi nedeniyle iptal edildi. İki ayrı proje ile çakışan havaray projesi revize edilecek, proje için yeniden ihaleye çıkılacak.


15 kilometrelik “Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı”nın inşaatı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 12 Ocak'ta açtığı ihale 25 Temmuz 2017'de iptal edildi.


En düşük teklifi veren Alarko Holding geçen hafta Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) ihale iptali ile ilgili açıklamada bulundu. Yaptığı açıklama ise iptalin gerekçesini ortaya çıkardı.


D-100 Karayolu Çobançeşme mevkiinden başlayarak Olimpiyat Stadı'na ulaşan ve Kuzey Marmara otoyoluna bağlanan “Olimpiyat Yolu Projesi” ile “Küçükçekmece Halkalı Meydanı ve Çevresi Yol Kavşak Uygulama Projesi”- nin havaray hattı ile çakıştığı açıklandı.



Alarko Holding'den Havaray ihalesi açıklaması!



Bu iki proje dikkate alındığında revizyon ihtiyacı doğduğu belirtilerek, Yapılacak proje revizyonları inşaat süresine etkisi yanında,...