19 / 04 / 2024

Seğmen yeni fabrika

Seğmen yeni fabrika

Seğmen, 20 bin ton kapasiteli yeni reçel, bal ve aseptik mamüller üretim tesisini hizmete açtı. Yeni tesiste bal ön hazırlama sistemi de otomasyonlu hale getirildi.

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

Otomobil devi Tesla'dan 5 milyar dolarlık yeni fabrika! 645 dönümlük arazide yükselecek!

Otomobil devi Tesla, Meksika fabrikası için Meksika'nın federal çevre bakanlığından gerekli arazi kullanım izinlerini aldı. Söz konusu fabrika 645 dönümlük arazide yükselecek.

Yeni seçmenlerin yüzde 20'si yabancı iddiası: Konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancı seçmen oldu!

Karar Gazetesi köşe yazarı İbrahim Kahveci, 'Yeni seçmenin yüzde 20'si yabancı' başlıklı yazısında yeni seçmenlerin yüzde 20'sinin yabancı olduğunu dile getirdi. Kahveci, konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancının seçmen olduğunu belirtti. 

YSK açıkladı! Seçmen kağıtları ile ilgili yeni karar!

Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turu için seçmen kağıtlarına yönelik yeni karar alındı. İşte detaylar!

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

Seçmen kağıdı şart mı? Oy kullanmaya gitmezsem ne olur?

14 Mayıs seçimleri gittikçe yaklaşıyor. Vatandaşlarda 14 Mayıs öncesinde kullanacakları oylara dair bazı sorularına yanıt arıyor. Seçmen kağıdına ve merak edilen diğer detaylar!

KVKK’dan önemli uyarı! “Seçmen kaydınızı sorgulayın” mesajı gelirse açmayın!

Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK) tarafından yaklaşan seçimlere yönelik önemli uyarı geldi. “Seçmen kaydınızı sorgulayın” şeklinde gelen şüpheli sms ve e-posta mesajlarına karşı dikkatli olunması istendi.

Dev şirketten yeni fabrika! İstihdam alanı açılacak

Kablo rakorları ve medikal sektöründe faaliyet gösteren Bimed, 300 milyon TL yatırımla İstanbul Hadımköy’de yeni yatırıma imza atacak. İşte tüm detaylar...

ABD'de yeni konut satışları yüzde 28,8 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage oranlarına rağmen yeni konut satışları Ağustos ayında yüzde 28,8'lik artış gösterdi.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Aidat toplamak için yeni yönetim planı şart mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'İki parsel üzerine kurulu dört bloktan sitede daire aldım. Tüm site için yönetici ve denetçi seçildi. Yeni yönetim planı uygulanmadan aidata zam yapılıyor. Bunlar geçerli midir?' sorusunu yanıtladı.

Seğmen yeni fabrika Haberi

Seğmen yeni fabrika


Seğmen, 20 bin ton kapasiteli yeni reçel, bal ve aseptik mamüller üretim tesisini hizmete açtı. Yeni tesiste bal ön hazırlama sistemi de otomasyonlu hale getirildi.


Bir aile şirketi olarak uzun yıllar gıda sektörünün öncü kuruluşlarından biri olarak faaliyetlerini sürdüren Seğmen, Ankara, 1.Organize Sanayi Bölgesindeki mevcut 16 bin metrekare üzerinde, 10 bin ton kapasiteli reçel, bal, aseptik mamüller üretim tesisine ilave, yine aynı sanayi bölgesinde, 32 bin metrekare arazi üzerinde kurulu 15 bin metrekarelik üretim alanında 20 bin ton kapasiteli yeni bal tesisini faaliyete geçirdi. 


MÜHENDİS KONTROLÜNDE


Yılların üretim tecrübesini, son teknoloji ile birleştirerek kurduğu yeni tesisinde iki bal pastörize hattı kuran Seğmen, bal ön hazırlama sistemini de otomasyonlu hale getirdi. Üretim hatları sonuna kurulan robot sistemleri ile de tüm üretim ve ambalajlama...