19 / 04 / 2024

Seğmenler İlkokulu

Seğmenler İlkokulu

Hacıbayram Mahallesi’nde atıl halde bekleyen Yahya Galip Kargı İlkokulu’nun yıkılması ve İsmet Paşa İlkokulu’nun da bir derneğe tahsis edilmesiyle mahalleli, çocuğunu gönderecek okul bulamadı. Bölgeye en yakın okulun 2 kilometre uzaklıktaki Seğmenler İlko

Oy kullanırken bu hatayı yapanların geçersiz sayılacak! Bakın o hata ne?

Bu pazar günü gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için geri sayım devam ediyor. 2. tur cumhurbaşkanı seçimleri ile sandık başına gidecek seçmenler için oyların geçersiz sayılacak durumlar araştırma konusu oldu. İşte duyuru ile ilgili tüm detaylar…

60 milyon yarın sandık başına gidiyor! Seçmenler heyecanla bekliyor! İşte 2023 seçimleri hakkında bilinmesi gerekenler!

Yarın, Türkiye genelinde Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi, saat 08.00'de başlayacak ve 17.00'ye kadar sürecek.

6 adımda oy kullanmak: Bunlara çok dikkat edin!

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için seçmenler, 14 Mayıs 2023 Pazar günü oy kullanacaklar. Peki, nasıl oy kullanılır? Oy kullanırken nelere dikkat edilir?

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Nerede oy kullanacağım 2023! YSK nerede oy kullanacağım? Nerede oy kullanacağım 2023 e-devlet sorgulama!

Seçmenler, 2023 seçimleri yaklaşırken, “Nerede oy kullanacağım 2023?” sorularına yanıt aramaktadır. İşte Nerede oy kullanacağım 2023 konusuna dair detaylar!

Ankara'ya Nostaljik Tramvay Hattı geliyor!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Bahçelievler, Seğmenler, Gaziosmanpaşa Mahalleleri Nostaljik Tramvay Hattı projesi için ÇED süreci başladı.

Berlin'deki konut kamulaştırma referandumunda oylar çalındı iddiası!

Berlin’de konutların kamulaştırılmasına ilişkin referandum dün yapıldı. Ancak referandumda büyük fiyaskolar yaşandı. Önce oylar kayboldu ve sonra da seçmenler evlerine gönderildi, bu nedenle birçok seçmen oy kullanamadı.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Panora GYO 2020 yılı 4. dönem kurum geçici vergi beyanı!

Panora GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait ayrıntılı gelir rablosu, 2020 yılı 4. dönem kurum geçici vergi beyannamesi ekinde bağlı bulunduğu Seğmenler Vergi Dairesi'ne verildi.

Utopya Turizm İnşaat 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Utopya Turizm İnşaat'ın Seğmenler Vergi Dairesine sunulan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ait geçici vergi beyannamesi yayınlandı. 

Türk uzmanlar Kırım'da Tatar aileler için yapılacak evlerin arazisini seçecek!

Türk uzmanlar, Ukrayna ve Türkiye arasında imzalanan anlaşma doğrultusunda, Kırımlı iç göçmenler için 500 dairenin inşa edileceği araziyi seçmek üzere, Ukrayna’ya gidecek...

Meclis’e 8 milyon TL'ye 8’inci lokanta yapılıyor!

Yedi lokanta ile milletvekilleri, seçmenler ve personele hizmet veren Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 8. lokanta da açılıyor. 5 ayda inşaatı tamamlanması planlanan lokanta toplam 550 kişilik.

Altındağ Seğmenler Çarşısı'ndaki 6 dükkan yıkıldı!

Altındağ Belediyesi, yıkım çalışmalarına Siteler Bölgesi’nde devam etti. Mahkeme kararıyla Seğmenler Çarşısı’nda daha önce 3 dükkânın yıkımını gerçekleştiren Altındağ Belediyesi, çalışmalarını yine bu noktada sürdürdü. Bölgede, 6 iş yeri daha yıkımlardan nasibini aldı.

Seğmenler İlkokulu Haberi

Seğmenler İlkokulu

Bölgeye yakın konumdaki Seğmenler İlkokulu'ndan şikayetçi olan veliler, “Uyuşturucu ve her türlü belanın olduğu bir yer orası. Bu yıl çocuklarımızı okula göndermeyeceğiz, mahallemize okul istiyoruz” diye tepki gösterdi.


Mahallede yaşayan yaklaşık 200 öğrencinin 2 kilometre uzakta bulunan Seğmenler İlkokulu’na gitmek zorunda kaldığını dile getiren çevre sakinleri, “Uyuşturucu satılan, her türlü pisliğin döndüğü yerdeki okula çocuklarımızı göndermeyeceğiz” diye konuştu.

Mahalledeki bir diğer okul olan İsmet Paşa İlkokulu’nun Bedensel Engelliler Derneği’ne tahsis edildiğini ancak 2 yıldır herhangi bir faaliyette bulunulmadığını ileri süren veliler, “7 tane camimiz var ancak 1 tane okul yok. Atıl halde bekleyen Yahya Kargı İlkokulu’nu yeniden yaparlar diye beklerken, komple yıktılar. Gençlerimiz okul olmadığından illegal örgütlere gidiyor, uyuşturucu batağına saplanıyor” ifadelerini kullandı. Barakadan bile olsa mahalleye okul yapılmasını istediklerini dile...