26 / 04 / 2024

şehidin ailesine yeni ev

şehidin ailesine yeni ev

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in Ordu'da derme çatma evde yaşamını sürdüren ailesi için yapılan evin inşaatı tamamlandı.

Honda Forza ailesine yeni bir güç! İşte Honda Forza 750 15 Ekim 2022 fiyat listesi!

745 cc’lik yüksek performanslı motoru ile dikkat çeken Honda Forza 750 fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Honda Forza 750 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Honda’nın yeni ürünü Forza 750, Forza ailesine yeni bir güç katıyor! İşte Forza 750’nin 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Honda’nın Scooter segmentindeki Forza 750 745 cc’lik yüksek performans gösteren motoru, ve kusursuz vites geçişlerine sahip DCT şanzımanı ile şehir yaşamınıza güç katacak. Peki Forza 750’nin güncel fiyatı ne kadar?

Kırklareli Valiliği metruk binada öldürülen Zeynep'in ailesine ev aldı!

Kırklareli Valiliği, mart ayında metruk binada öldürülen 11 yaşındaki Zeynep Esin'in ailesine ev hediye etti. Vali Osman Bilgin, Esin ailesini yeni evlerinde ziyarette bulundu.

OSES 300 yeni şube açmaya hazırlanıyor!

OSES Çiğ Köfte, seyyar arabayla başladığı serüveninde hem yurt içi hem de yurt dışında üretim yapan dev bir marka haline geldi. Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, "Ülke genelinde 970 adet şubemiz var. 2020 yılında 300 yeni şubeyi OSES ailesine katmayı hedefliyoruz" dedi...

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni evi teslim edildi!

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde geçen yıl Ağustos ayında, PKK'lı teröristleri ihbar eden ve şehit olan Eren Bülbül'ün ailesi için yaptırılan ev Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından teslim edildi..

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni ev!

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül'ün mezarının yanında ailesi için ev inşa ediliyor.

Trabzon'daki şehit ailesine bağışlanan evin tapusu verildi!

Trabzon'daki iş adamı Muzaffer Hacımurtezaoğlu, 2015 yılında şehit düşen özel harekat polisi Necmi Çakır'ın ailesine daire hediye etti. Hacımurtezaoğlu, Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı tamamlanan dairenin tapusunu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ile şehidin ailesine verdi.

Arnavutköy Belediyesi'nden Aksakal ailesine yeni ev!

Arnavutköy’de heyelan nedeniyle toprak altında kalan aileye, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı yardım elini uzattı

Alanya Belediyesi'nden Çalık ailesine yeni ev!

Alanya’nın Bucak Mahallesi’nde yaşayan ve maddi durumları iyi olmayan Çalık ailesinin yardımına koşan Belediye ekipleri, evin onarımını yaparak aileye teslim etti.

Remax İklim Çorum'da açıldı!

Türkiye genelinde franchise sistemiyle büyümesini sürdüren RE/MAX, Türkiye ailesine yeni bir franchise ofisi daha katıldı. RE/MAX, Çorum’da yeni franchise ofisiyle hizmet vermeye başladı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in ailesine yeni ev!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in Ordu'da derme çatma evde yaşamını sürdüren ailesi için yapılan evin inşaatı tamamlandı.

Şehit Bilal Batırır'ın ailesine hibe edilen ev için para mı istendi?

Uzman Çavuş Bilal Batırır, 16 yıl önce Mardin'de girdiği çatışmada şehit düştü. Devlet, şehidin ailesine bir ev hibe etti. TOKİ, yıllar sonra 55 bin liralık hesap çıkardı. İtiraz üzerine rakamı 21 bin liraya indirdi…

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi ailesine teslim edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne ve babası için aldığı evi restore edemeden şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın yarım kalan hayalini tamamladı. Şahin, restore ettirdiği evin anahtarını şehidin ailesine teslim etti.

şehidin ailesine yeni ev Haberi

şehidin ailesine yeni ev

Ordu’nun Akkuş İlçesi’nde derme çatma evde yaşamını sürdüren ailesi için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 3 katlı evin inşaatı tamamlandı.


ŞEHİT AİLESİNE 3 KATLI EV

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde geçen Ocak ayında PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in Ordu’nun Akkuş İlçesi’ne bağlı Salman Mahallesi’ndeki derme çatma, dışı sıvasız tek katlı tuğlalı baba evinin fotoğrafı basında yer aldı.




CUMHURBAŞKANI TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi yeni ev yapımı için çalışma başlattı.


BİNA TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 ay önce yeni evin temeli atıldı. Mevcut evin yanında yapımı süren 3 katlı evin inşaatı tamamlandı. Binanın dışı sıvanarak boyanırken, iç kısımda 3 dairenin eksikliklerinin de kısa sürede giderileceği belirtildi.


''ESKİ EVDE OĞLUMUN ÇOK HATIRASI VAR''

Şehit...