26 / 04 / 2024

şehir hastaneleri 2017

şehir hastaneleri 2017

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Vural Kavuncu şehir hastaneleri ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. 

Son 15 yılda büyük yatırımlar yapıldı!

Cumhuriyet’in 94’üncü yılına dev projelerle giren Türkiye, demirağlardan yollara, fabrikalardan barajlara, ekonomideki atılımları son 15 yılda değerlendirerek taçlandırdı.

8 şehir hastanesinin 3'ü açıldı!

Kamu-özel ortaklığı modeliyle inşa edilen 8 şehir hastanesinden 3'ü hizmete açıldı. Proje kapsamında yapılan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ise bu yıl açılmayı planlıyor.

Şehir Hastaneleri sempozyumu düzenlendi!

Beylikdüzü TÜYAP fuar alanında gerçekleştirilen ve iki gün süren Şehir Hastaneleri sempozyumu yoğun ilgi gördü.

Şehir hastaneleri sağlıkta dönüşümün ikinci evresi!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Merve Şebnem Oruç bugünkü yazısında sağlık yatırımlarından bahsetti. İşte o haber...

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

İŞKUR duyurdu! Şehir Hastaneleri 916 personel alacak! Aranan şartlar belli oldu! Bu fırsatı kaçırmayın! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden Şehir hastanelerine deneyimli deneyimsiz toplam 916 personel alımının yapılacağını açıklandı. Aranan şartlar belli oldu! Bu fırsatı kaçırmayın! Hemen başvurun! İşte detaylar...

Şehir Hastanelerine alım yapılacak! 9500 TL maaşlı personel alımı için detaylar!

Şehir hastaneleri yeni personel alımları için kadro açtı ve başvurular 13 Mart tarihinde sona erecek. İlkokul mezunu olanlar bile başvuruda bulunabilirler ve KPSS şartı aranmamaktadır.

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Şehir Hastaneleri KPSS’siz personel alıyor! İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Şehir Hastanesi bünyesi altında çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni iş ilanları geliyor. İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Şehir hastaneleri personel alıyor! Son tarih 12 Ocak

Resmi Gazete’de önemli bir personel alımı yayımlandı. Şehir Hastanesine en az lise mezunu personel alımı olacak. Büro memuru ve temizlik görevlisi kadrosu için yapılacak alımda başvuru şartları ayrıca paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Etlik Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan ve bugün hizmete açılacak olan Etlik Şehir Hastanesi, 8 ayrı hastaneden oluşacak. İşte Etlik Şehir Hastanesi ile ilgili detaylar...

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

şehir hastaneleri 2017 Haberi

şehir hastaneleri 2017


TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Vural Kavuncu şehir hastaneleri ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.   Vural Kavuncu; "Şehir Hastanelerinde hasta garantisi değil, işlem ve hizmet var. Garanti nedeni ile devletin milletin cebinden para çıkması olası değil." dedi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "hayalim" dediği şehir hastanelerinin sağlıktaki gelişmeleri taçlandıracağını vurgulayan Kavuncu, şehir hastanelerinin ferah ve geniş mekanlarda kurulduğunu, son sistem teknoloji ile yüksek standartlarda planlandığını açıkladı.

17 projenin inşaat çalışmalarının devam ettiğini, diğer projenin de ihale aşamasında olduğunu vurgulayan Kavuncu sözlerine şöyle devam etti:

"Bugün geldiğimiz noktada nitelikli yatak oranı yüzde 60’lara ulaştı, 2023 hedefi ise yüzde 100'e ulaşmak. Şehir hastaneleri öncelikle hastanelerimizin bir dönüşüm projesidir. Mevcut projelerde 26 bin yatak olacak, 16 bin yatak...