25 / 04 / 2024

şehir hatları genel müdürü

şehir hatları genel müdürü

Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç, İBB'nin, şehir hatları vapurlarını yap - işlet - devret modeliyle devretmek istediğini ileri sürdü. . İBB'nin ilk teklifi tersanecilere yaptığı öğrenildi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

İstanbul’da şehir hatları yaz tarifesi başladı! Yeni tarifeye bakmadan yola çıkmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketleri arasında yer alan Şehir Hatları’nın kış tarifesi sona erdi. 19 Haziran-17 Eylül tarihleri arasında uygulanacak yaz tarifesinde günlük ortalama sefer sayısı, geçtiğimiz yıla göre yüzde 32 oranında artırıldı.

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak? 

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak sorularının yanıtları İstanbullular tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? 

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Denizli Büyükşehir'in 2020 bütçesi 772 milyon 220 bin TL!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğünün 2020 yılı bütçeleri 1 milyar 215 milyon TL olarak belirlendi.

Yavuz Erkut, İBB Genel Sekreteri oldu!

Tüpraş eski Genel Müdürü Yavuz Erkut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atandı...

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Eskişehir'in imar sorunu var!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ertuğrul Balkan, Eskişehir'in genel olarak bir imar sorunu olduğunu ifade etti...

İstanbul metrosu Gebze'ye uzayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, 2018'de temellerini atacakları Gebze bölgesindeki metro hatlarını, İstanbul ile entegre ederek büyük bir hamle yapacaklarını açıkladı.

Samsun Büyükşehir'den bina uyarısı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak yaptığı açıklamada sıvasız ve boyasız binaların Samsun'un tanıtımını olumsuz etkileyeceğini belirtti.

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

şehir hatları genel müdürü Haberi

şehir hatları genel müdürü

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Şehir Hatları Genel Müdürlüğü yetkililerinin geçen hafta Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği'ne (GİSBİR) düzenlediği ziyarette önemli konular konuşuldu. Toplantıya katılan isimlerden Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç, İBB’nin mevcut şehir hatları filosuna yeni ve modern gemiler eklemeyi planladığını, ayrıca bir tür yap-işlet-devret modeliyle bu gemilerin işletmesini devretmek istediğini ileri sürdü. İBB'nin ilk teklifi tersanecilere yaptığı ancak, “Gemileri yaparız, işletmeye karışmayız” şeklinde cevap aldığı öğrenildi. 


‘Hat gösterecek’


Toplantıya katılan bir başka isim olan Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı (GYİB) Başaran Bayrak, işletmenin İBB'ye külfet olduğunu belirterek, “İBB’nin planı şöyle, istedikleri gemileri yaptıracak. Gemiyi yapana bir hat gösterecek. Kendisi de buradan pay alacak” diye konuştu. Bayrak, gemi yapımında uzman olduklarını ancak işletmenin kendi işleri olmadığını da söyledi....