28 / 03 / 2024

Şehir Hatları sefer

Şehir Hatları sefer

Şehir Hatları seferleri yeniden başladı. İstanbul Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan lodos nedeniyle Şehir Hatları'nın yapılamayan seferleri normale döndü

Şehir Hatları'ndan sefer iptali!

Şehir Hatları'ndan sefer iptali geldi. İstanbul Şehir Hatları'nın bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Şehir Hatları'nın internet sitesinde yapılan açıklamada, Üsküdar-Beşiktaş, Kadıköy-Kabataş seferlerinin karşılıklı olarak yapılamadığ

Diri fay hatları, hükümet projesi olarak ele alınmalı! Belediyelerin finansman kaynağı yeterli olmayabilir!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, diri fay hatları ve Eskişehir'in deprem riski ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

45 şehir ve 110 ilçe aktif fay hattı üzerinde: MTA'nın diri fay hatları haritası gerçeği yansıtmıyor mu?

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nün, diri fay hatları haritasının eksik hazırlandığına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İstanbul’da şehir hatları yaz tarifesi başladı! Yeni tarifeye bakmadan yola çıkmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketleri arasında yer alan Şehir Hatları’nın kış tarifesi sona erdi. 19 Haziran-17 Eylül tarihleri arasında uygulanacak yaz tarifesinde günlük ortalama sefer sayısı, geçtiğimiz yıla göre yüzde 32 oranında artırıldı.

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak? 

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak sorularının yanıtları İstanbullular tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? 

İstanbulkart kullananlar dikkat! İBB indirim yaptı

İstanbul'da yaşayan ve her gün İstanbulkart kullananlar için İBB bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya 1 ay sürecek. İşte marmaray, metrobüs, metro, fünikiler, teleferik, tramvay, Şehir Hatları, Turyol'da kullanabileceğiniz ücretsiz toplu taşım indirim hakkı.

2022 Ramazan Bayramı’nda metrobüs, otobüs, metro, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? 

Ramazan Bayramı ziyaretlerinde marmaray, şehir hatları vapurları, metro, metrobüs, otobüs (İETT) ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarının çalışma durumu belli oldu. Bayram tatilinde toplu taşıma, köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı, bedava mı? 

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

İstanbul'daki metro hatlarının inşaatı borçlanma tekliflerine onay verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatı durdurulan metro hatlarının inşaatı için hazırladı dış borçlanma teklifi komisyonda gündeme alınmadı. 

İstanbul'da proje aşamasındaki metro hatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında metro hatlarının ağını genişletmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 199,40 kilometre metro hattı inşası için çalışan belediye proje aşamasındaki hatlarla ile de 808,50 kilometre ağa ulaşmayı hedefliyor.

O metro hatları yıl sonunda açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-Kağıthane-Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantıları ile Başakşehir Çam-Sakura Şehir Hastanesi hatlarını yıl sonu itibarıyla bitirmeyi planladıklarını müjdeledi. 

Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili Tepebaşı ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya Beyşehir için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Şehir Hatları sefer Haberi

Şehir Hatları sefer

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan lodos nedeniyle aksayan Şehir Hatları seferleri yeniden başladı.  


İstanbul Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, iptal edilen vapur seferleri lodosun etkisini yitirmesiyle normale döndü. 


Açıklamada, "Şiddetli lodos nedeniyle bu sabahtan itibaren yapılamayan Kadıköy-Kabataş seferleri 14.30, Üsküdar-Beşiktaş seferlerimiz ise 15.00 itibarıyla karşılıklı olarak yapılmaya başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.


Öte yandan, Büyükada-Heybeliada-Burgazada-Kınalıada-Kadıköy-Kabataş seferleri de 15.00 itibarıyla...