24 / 04 / 2024

şehir rehberi

şehir rehberi

İstanbul'daki bütün bina ve işyerlerinin detaylı hava fotoğraflarından oluşan, yol ve harita bilgilerinin yanı sıra güncel olaylar, tarihi, kültürel eserler ve trafik durumunun sorgulanabileceği e-rehber yayında.

Ordu'da Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı yapıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi “Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı” düzenledi.

Eskişehir Mobil Kent Rehberi Projesi'nin lasman toplantısı yapıldı!

Eskişehir Valiliği ile Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü iş birliğiyle yürütülen, kenti ve belli noktaları tanıtıcı harita ile mobil uygulamayı içeren "Eskişehir Mobil Kent Rehberi Projesi"nin lansman toplantısı yapıldı.

Akfen GYO'dan şehir rehberi konseptli yeni faaliyet raporu!

Akfen GYO, faaliyet raporunu ‘şehir rehberi’ konseptiyle hazırladı.Ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, ayrıntılı ele alınırken bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 3 boyutlu şehir modeli!

Konya Büyükşehir Belediyesi 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi ve turistik mekanlar da 3 boyutlu gezilebiliyor

Akfen, 2014 şehir rehberi faaliyet raporu hazırladı!

AKFEN GYO, 2014 yılına ilişkin 'şehir rehberi' konseptiyle faaliyet raporu hazırladı. Şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, bir ilke daha imza atarak 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi mekanlar da 3 boyutlu gezilebili

Akfen GYO'dan şehir rehberi konseptli 2014 Faaliyet Raporu!

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor..

Konya’da 3 boyutlu şehir modeli oluşturuldu!

Konya’da 3 boyutlu şehir modeli oluşturuldu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi ve turistik mekanlar da 3 boyutlu gezilebiliyor.

Başakşehir Belediyesi panaromik şehir rehberi yayınladı!

Başakşehir ile ilgili 360 derece panoramik yol fotoğraflarına ve elektronik imar durumuna ‘Başakşehir 360 Kent Rehberi’nden ulaşılabiliyor. Rehber, Başakşehir Belediyesi portalı http://www.basaksehir.bel.tr adresinde yayına alındı...

Yellow Medya'dan ücretsiz iPhone uygulaması: İstanbul Şehir Rehberi!

İstanbul Şehir Rehberi ile İstanbul'daki mekânlar ve ihtiyaç noktaları parmaklarınızın ucunda...

Mesa Nurol Bahçeşehir Evleri'nde 154 bin 850 YTL'ye!

Mesa-Nurol konsorsiyumu tarafından inşa edilen Mesa Nurol Bahçeşehir Evleri'nde başlayan yeni kampanya 31 Aralık'a kadar sürecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı'nda 840 konut yaptıracak

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağı Söğütönü Mahallesi 2.bölge'de 840 konut yaptıracak

TOKİ Nevşehir'de 976 konut yaptıracak

TOKİ, Nevşehir'de konut ve cami yaptıracak

şehir rehberi Haberi

şehir rehberi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından sıfır maliyetle hazırlanan, 1.5 milyon bina ve işyeri ile güncel olayların, tarihi, kültürel eserlerin ve trafik durumunun sorgulanabileceği elektronik rehber (İstanbul Şehir Rehberi) Başkan Kadir Topbaş tarafından kamuoyuna tanıtıldı. Sitemizdeki test yayınını başarıyla tamamlayıp normal yayına geçen sistemin Saraçhane Belediye Sarayı'nda düzenlenen tanıtım toplantısında Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacımustafaoğlu, Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Hakkı Tok, Fen İşleri Daire Başkanı Abdurrahman Uçak, Bilgi İşlem Müdürü Çetin Çibuk ve Coğrafi Bilgi Sistemi Müdürü Hamdi Çinal da yer aldı.

"http://sehirrehberi.ibb.gov.tr" adresinden yayın yapan e-rehberde İstanbul'a...