19 / 04 / 2024

şehit ailesine daire

şehit ailesine daire

İskenderunlu iş adamı Nurettin Kays, Ankara'da darbe gecesi Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hava saldırısında şehit olan polis memuru Hurşit Uzel'in ailesine daire bağışladı.

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Şehit Er Salih Altuntaş’ın ailesine ev sözü tutuldu!

Devlet tarafından aziz şehitlerin ailelerine sahip çıkıldı. Şehit Er Salih Altuntaş’ın Ordu’da bulunan derme çatma baba ocağı yenilenip aileye teslimlerini gerçekleştirdi.

Mersin'de 73 şehit ailesine ücretsiz konut!

Tarsus Belediyesi tarafından şehit aileleri için tahsis edilen dairelerin tapuları dağıtıldı. 73 şehit ailesi ev sahibi oldu...

TOKİ şehit ailesine verilen evin parasını mı istedi?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın şehit ailesine hibe edilen evin parasını istemesi Meclis gündemine getirildi.

Tunceli Belediyesi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Tunceli Belediyesi tarafından 1 Nisan'da Tunceli-Erzincan karayolunda güvenlik kulesi yolunun yapımında çalışırken, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen iş makinesi operatörü Mehmet Özdemir'in ailesine ev yardımı yapıldı.

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni evi teslim edildi!

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde geçen yıl Ağustos ayında, PKK'lı teröristleri ihbar eden ve şehit olan Eren Bülbül'ün ailesi için yaptırılan ev Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından teslim edildi..

Millileşme projeleri ile 42 şehit yakınına ev!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün “Millileşme projeleri” kapsamında, 42 şehit polisin ailesine evleri teslim edildi.

İş adamı İbrahim Topal şehit ailesine ev hediye etti!

Hayırsever iş adamı İbrahim Topal, Afrin şehidi Piyade Teğmen Muhammed Kır’ın ailesine rezidans hediye etti. Satış sözleşmesine, “Dairenin bedeli, TSK mensubu Afrin şehidimiz Teğmen Muhammed Kır’ın kanıyla ödenmiştir” yazıldı..

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni ev!

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül'ün mezarının yanında ailesi için ev inşa ediliyor.

Konya'da şehit ailesine ev hediye edildi!

Şırnak'ın Uludere ilçesinde terör saldırısı sonucu şehit düşen Onbaşı Hüseyin Kavalbacak'ın Konya'daki ailesine ev hediye edildi.

İstanbul Erzurum Dernekleri 3 şehit ailesine ev hediye etti!

İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu’nun öncülüğünde başlatılan ’el ver, ev alalım’ kampanyası ile şehit düşen 2 asker ile 1 polisin ailelerine alınan evler teslim edildi.

Trabzonlu işadamı Şehit Eren Bülbül'ün ailesine ev aldı!

11 Ağustos'ta PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesine Trabzonlu bir işadamı ev aldı...

Beşiktaş'tan şehit Tunç Uncu'nun ailesine ev!

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park yakınında gerçekleşetirilen terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.

şehit ailesine daire Haberi

şehit ailesine daire

Darbeye karşı verilen mücadeleden her vatandaş gibi çok etkilenen İskenderunlu işadamı Nurettin Kays, yaptığı dairelerden birini Hataylı kahraman şehit Hurşit Uzel'in ailesine bağışladı. Şehidin eşi ve çocuklarının psikolojik durumlarının iyi olmamasından dolayı akrabası Mustafa Kıran'a gönderdikleri vekalet ile ev teslimi yapıldı.


İşadamı Kays, "Devam eden ve edecek olan projelerime 15 Temmuz şehitler apartmanı 1-2 diye sırayla isim vermek için notere müracaat ettim patenti için başvuruda bulundum. Denizciler mahallemizdeki inşaatımızdaki bir daireyi şehidimizi ailesine bağışladım. Burası bizim ülkemiz. Bizim toprağımız bu topraklarımız giderse ben 500 daire yapsam ne olacak. Ülkemiz için şehitlerimiz öldü gazilerimiz var. Ülkem için hepsini feda ederim. Ülkem gittikten sora ben ne yapacağım. Bir tanesini bağışladım. Bundan sonrada büyük projelerim de bağışlamaya devam edeceğim"dedi.


Şehit yakını Mustafa Kıran ise,...