19 / 04 / 2024

Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi

Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımını tamamladığı Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, kurs kayıtlarıyla eğitimin startını verdi.

Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’deki önemli yatırımlarından biri olan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, hizmete girmek için gün sayıyor.

Elazığ Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, projesi hazır olan Şehit Fethi Sekin Külliyesi için ihale yapılacağını, inşa çalışmalarının 2021 yılı içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi deprem izolatörleriyle güvende!

Yatay kuvvetlerin etkisiyle hareket edebilen izolatörler, deprem anında yatay salınımlar yaparak deprem şiddetini azaltıyor ve yapıda oluşabilecek hasarları minimize ediyor

Bina güçlendirilmesinde en garanti yöntem sismik izolatör!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin 3.1 olarak hissedildiği Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 872 tane sismik izolatör olduğu belirtildi. Sismik izolatörler sayesinde, depremin yıkıcı etkilerini azalıyor...

Sismik izolatörler sayesinde 6,8’lik deprem, 3.1 gibi hissedildi! 

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenmeyen ve şehrin en güvenli yapısı oldu. 872 tane izolatörlü kolonu olan hastane, depremi 3,1 şiddetinde hissetti...

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

Elazığ Fethi Sekin Külliyesi 2020'de tamamlanacak!

Elazığ'da inşaatı duran Fethi Sekin Külliyesi'nin borçları yüzünden inşaat durmuştu. Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu başkanı külliye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Külliye 2020 yılında açılacak.

Elazığ Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı durdu!

İzmir Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin adına memleketi Elazığ’da 1 Ocak 2019’da Fethi Sekin Külliyesi inşaatına başlandı ancak külliyenin inşaatı durduruldu.

Elazığ Şehir Hastanesi tanıtıldı!

Elazığ Sağlık Müdürü Cahit Polat, Sağlık Bakanlığınca kentte kurulan Şehit Polis Fethi Sekin Şehir Hastanesinin günlük 6 bin civarında hastaya hizmet verdiğini açıkladı. 

Manisa Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımını tamamladığı Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, kurs kayıtlarıyla eğitimin startını verdi.

Küçükçekmece Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi’nin açılışı gerçekleşti.

Manisa Fethi Sekin Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Manisa Alaşehir’de hayata geçirilen Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nin yakın tarihte açılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de yapımına başlanan gençlik merkezinde son çalışmalar yapılıyor.

Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi Haberi

Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan  ilçe gençliğinin prestij eğitim mekanı olan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de merkezi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, meslek edinmek ve kendini geliştirmek isteyenlere rehber olacak olan merkezi büyük bir heyecanla hizmete açtıklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, kurslara katılacak olanlara iyi bir dönem geçirmeleri temenni etti.


Gençlerin Eğitimine Katkı Sağlayacak


Merkezde yer alacak olan farklı branşların, gençlerin eğitimine önemli katkı sağlayacağını da belirten Genç, “Geçtiğimiz aylarda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla modern merkezimizi ilçe sakinlerinin hizmetine açtık. MEB onaylı kurslarımızın yanı sıra el sanatları beceri kursları, enstrüman kursları ve...