29 / 03 / 2024

şehit Hurşit Uzel

şehit Hurşit Uzel

İskenderunlu iş adamı Nurettin Kays, Ankara'da darbe gecesi Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hava saldırısında şehit olan polis memuru Hurşit Uzel'in ailesine daire bağışladı.

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şendoğan ve Tayfur Şendoğan ortaklığında kuruldu.

Mehmet Hurşit Zorlu kimdir?

Cococola Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hurşit Zorlu kimdir? Mehmet Hurşit Zorlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekim, Kasım. Aralık için korkutan tahmin

Ekonomi profesörü Hurşit Güneş'e göre resesyon riski nedeniyle ABD Merkez Bankası Fed, bir süre sonra sıkı para politikasını gevşetme yoluna gidecek. Güneş'in Türkiye ile ilgili öngörüleri ise hiç de iç açıcı değil.

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Ali Vanlı ve Mustafa Vanlı ortaklığında kuruldu. 

CHP'li Süheyl Batum ve Hurşit Güneş Kanal İstanbul güzergahında arsa mı aldı?

CHP'li Süheyl Batum, Kanal İstanbul güzergahındaki mal varlıkları listesinde 12 gayrimenkulle 1. sırada yer alıyor, Hurşit Güneş'in ise Kanal İstanbul manzaralı arazisi bulunuyor... 

Çevikel Ticaret Emlak İnşaat Tarım Hırdavat Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çevikel Ticaret Emlak İnşaat Tarım Hırdavat Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Çevikel tarafından kuruldu.

Trabzon'da şehit ailesinin ev mutluluğu!

Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit Jandarma Er Hasan Yiğit’in ailesinin evi, Maçka Belediyesi tarafından yenilendi.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şen, Roy Kömürcü ve Tolga Eriz ortaklığında kuruldu. 

Oruncak İnşaat Mermer Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oruncak İnşaat Mermer Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit   Oruncak tarafından kuruldu. 

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Şendoğan ve Hurşit Şendoğan ortaklığında kuruldu. 

Gaziantep Şahinbey'de ruhsat başvuruları yüzde 50 düştü!

CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Hurşit Yıldırım,Şahinbey'de konut stoğunun 10 bin civarında olduğunu ve belediyelere yapılan ruhsat başvurularının yüzde 50 düştüğünü belirtti.

İş adamından şehit Hurşit Uzel'in ailesine daire!

İskenderunlu iş adamı Nurettin Kays, Ankara'da darbe gecesi Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hava saldırısında şehit olan polis memuru Hurşit Uzel'in ailesine daire bağışladı.

şehit Hurşit Uzel Haberi

şehit Hurşit Uzel

Darbeye karşı verilen mücadeleden her vatandaş gibi çok etkilenen İskenderunlu işadamı Nurettin Kays, yaptığı dairelerden birini Hataylı kahraman şehit Hurşit Uzel'in ailesine bağışladı. Şehidin eşi ve çocuklarının psikolojik durumlarının iyi olmamasından dolayı akrabası Mustafa Kıran'a gönderdikleri vekalet ile ev teslimi yapıldı.


İşadamı Kays, "Devam eden ve edecek olan projelerime 15 Temmuz şehitler apartmanı 1-2 diye sırayla isim vermek için notere müracaat ettim patenti için başvuruda bulundum. Denizciler mahallemizdeki inşaatımızdaki bir daireyi şehidimizi ailesine bağışladım. Burası bizim ülkemiz. Bizim toprağımız bu topraklarımız giderse ben 500 daire yapsam ne olacak. Ülkemiz için şehitlerimiz öldü gazilerimiz var. Ülkem için hepsini feda ederim. Ülkem gittikten sora ben ne yapacağım. Bir tanesini bağışladım. Bundan sonrada büyük projelerim de bağışlamaya devam edeceğim"dedi.


Şehit yakını Mustafa Kıran ise,...