29 / 03 / 2024

Şehit Kerim Örtücünün evi ordu

Şehit Kerim Örtücünün evi ordu

Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Konut piyasası gücünü 2025'te gösterecek! İşte konut ve ofis kiralarını düşürecek o yöntem...

Covid sebebi ile ofislerden uzakta bir yaşam tarzı benimsendiğini belirten EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, uzaktan da çalışılabildiği için bunu geliştirecek projeler yapmanın tam zamanı olduğunu açıkladı. 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

ABD ekonomisi ticari gayrimenkul borcu ile gücünü kaybediyor...

JPMorgan’ın geçtiğimiz sene son günlerinde yayınladığı raporda, Amerikan ekonomisinin gücünün bir kısmını kaybedeceğine dikkat çekildi; fakat resesyon yerine “2024'te yumuşak bir iniş yapabilir” denildi. İşte haberin detayları...

İstanbul Valiliği açıkladı! İstanbul'daki yağış ve fırtınanın bilançosu açıklandı!

İstanbul Valiliği, megakentte dün etkili olan şiddetli sağanak yağışlar ile fırtınada bir  kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralandığını açıkladı. İstanbul'da yaşanan fırtına sebebi ile sel, su baskınları ağaç devrilmesi gibi birçok olumsuzluk yaşandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntılar

Motorin fiyatları 40 liradan döndü! Dev indirim sonrası il il motorin fiyatları ne kadar oldu? Sürücüler hemen bakın!

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, milyonlarca sürücünün beklediği müjdeyi de getirdi. Motorin fiyatları 40 liradan döndü. Peki indirim sonrası il il motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte BP, Opet, Shell, PO 14 Kasım 2023 fiyat listesi...

SGK maaş listesini güncelledi ve sonuçlar şaşırtıcı! Bu vatandaşlar emekli maaşını anında alacak!

Türkiye'de emekli olabilmek için, belirli prim ödeme ve yaş şartlarını karşılamak gerekmektedir. Ancak, bazı özel durumlarda, sağlık sorunları nedeniyle kişilere erken emeklilik imkanı sunulabilmektedir. Sağlık sorunları, çalışan bireylerin emeklilik planlarını önemli ölçüde etkileyebilir.

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

A101’de 36 parça çatal kaşık takımı 1.290 TL’ye, 6 kg bulaşık deterjanı 89 TL’ye, kahve köpürtücü 99,90 TL’ye düştü!

A101 son kez duyurdu! Dev indirimler bugün sona eriyor. Bu kapsamda, 36 parça çatal kaşık takımı 1.290 TL’ye, 6 kg bulaşık deterjanı 89 TL’ye, kahve köpürtücü 99,90 TL’ye düşecek. İşte 28 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

Altın, dolar ve euro... İslam Memiş olacakları peş peşe açıkladı! Rüzgar değil resmen fırtına geliyor! 

İslam Memiş altın, dolar ve euro ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Piyasalarda olacakları peş peşe açıklayan Memiş fırtınanın kopacağı tarihleri açıkladı.

Gram altın fiyatları için şaşırtıcı tahmin: Altın kış uykusundan resmen uyandı, bakın bundan sonra neler olacak?

Mert Başaran, bir Emlak ve Yatırım Uzmanı olarak, gram altın fiyatlarıyla ilgili ilginç tahminlerde bulundu. İşte ayrıntılar...

2.5 litre kolanın fiyatı 40 TL olacak! Rekor zam geliyor, vatandaş pes etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta zaferle sonuçlanan seçimlerinin ardından zam furyası devam ediyor. Son zam haberi ise 2.5 litrelik Coca Cola'nın fiyatının şaşırtıcı derecede artmasıyla geldi.

4 bin TL'ye arsa alma fırsatı Milli Emlak'tan! Bu fırsatı kaçırmayın! 

4 bin TL’ye arsa satın alma fırsatı Milli Emlak’tan geldi. Bu şaşırtıcı cazip fırsat sudan ucuz fiyata arsa sahibi olma imkânı sunuyor. Özellikle de düşük fiyata yatırım yapmak isteyenler bu arsa ilanına mutlaka bakmalı! Altın fiyatına geleceği garanti almak isteyenler bu haberi mutlaka okumalıdır.

Konut satışları 3 itici gücün etkisiyle canlandı!

Konut satışlar üç itici gücün etkisiyle anlandı. Devlet teşviki ile kredi oranını yüzde 0.69’a kadar düşüren Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne soluk olurken, döviz yatırımından kazananlar da karını yönlendirecek uygun limanlar aramaya başladı. 

Şehit Kerim Örtücünün evi ordu Haberi

Şehit Kerim Örtücünün evi ordu


Şehit Kerim Örtücü'nün Ünye ilçesine bağlı Taflancık Mahallesi'ndeki babaevine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Enver Yılmaz, şehidin babası Ahmet ve annesi Maide Örtücü ile diğer yakınlarına başsağlığı diledi.

Ahmet Örtücü'nün bir süre önce yapımına başladığı ancak yarım kalan iki katlı evinin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, inşaatı Büyükşehir Belediyesi olarak tamamlayacaklarını söyledi.

Başkan Enver Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Hakkari’de şehit düşen Kerim Örtücü kardeşimizin ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Şehidimizin ailesinden izin aldık. İnşaatı yarım kalmış iki katlı baba ocağını biz tamamlayacağız. Şehidimiz, evladımız Kerim kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.


Ordu Büyükşehir...