19 / 04 / 2024

Şehit Kubilay Mahalle Konağı

Şehit Kubilay Mahalle Konağı

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Ankara Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Ankara Keçiören Belediyesi bu kapsamda Şehit Kubilay Mahalle konağının inşaatına başladı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.”dedi.

Keçiören Şehit Kubilay Mahallesi konut alanı imar planı askıda!

Ankara Keçiören İlçesi Şehit Kubilay 30485 ada 1,2,3,4,5,6,7,8 ve 9 sayılı parsellere ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıktı...

Uşak Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Uşak Belediyesi yapımına devam edilen Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı’nın kaba inşaatının sonuna yaklaştı.2015 yılı içinde bitirilecek konak mahallenin demografik yapısını da dikkate alan bir hizmet anlayışı ile açılacak.

Şehit Kubilay Köprülü Kavşağı hizmete girdi!

Şehit Kubilay Köprülü Kavşağı ve bağlantı yolları törenle hizmete girdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 7 milyon liraya mal olan kavşak yatırımında 44 çam ağacını kurtarmak için projede değişiklik yaptıklarını açıkladı.

Sur Yapı Mahalle İstanbul satılık daire!

Sur Yapı Mahalle İstanbul satılık daire fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Yaşamın başladığı Sur Yapı Mahalle İstanbul Evleri'ne konutların teslimleri hemen yapılıyor...

Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı'nın açılışı yapıldı!

Gölbaşı Belediyesince yaptırılan Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı açılışına Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, şehidin eşi ve çocuklarıyla çok sayıda vatandaş katıldı...

Mahalle İstanbul Çekmeköy 'de minimum 280 bin liraya!

Mahalle İstanbul Çekmeköy 'de fiyatlar 280 bin liradan başlangıç gösteriyor, projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Mahalle İstanbul Çekmeköy Projesi!

Mahalle İstanbul Çekmeköy Projesi kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salondan oluşuyor

Sur Yapı Mahalle İstanbul nerede?

Sur Yapı Mahalle İstanbul nerede? Mahalle İstanbul Evleri Çekmeköy'de Meclis Mahallesi, Cemal Gürsel Cad., Peugeot Bayii'nin arka tarafında Çekmeköy / İstanbul adresinde yer alıyor...

Şehit Kubilay Mahalle Konağı Haberi

Şehit Kubilay Mahalle Konağı

Keçiören Şehit Kubilay Mahallesi'nde yeni bir mahalle konağı yükseliyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ilçe genelinde mahalle konaklarının sayısı gün geçtikçe artıyor.

Mahalle konakları hakkında açıklama yapan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "İlçemizdeki mahalle konaklarının sayısını çoğaltıyoruz. Vatandaşımıza özel günlerinde ev sahipliği yapan bu mekânlarımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet veriyor" dedi. Altınok, inşaat çalışmasının bitmesiyle birlikte çevre düzenleme ve peyzaj çalışmasının da yapılacağı konağın süratle hizmete açılacağını dile getirdi. 

İlçede bulunan mahalle konaklarının pandemi öncesinde düğün ve nikah gibi özel günler için ücretsiz hizmet verdiğini, pandemi sonrasında da bu hizmetin devam edeceğini aktaran Altınok, şu açıklamalara yer verdi: 

"Göreve geldiğimiz ilk günden beri belediyemiz bünyesindeki Aşık Veysel Nikah Salonu ile Yunus Emre, Çaldıran, Bademlik ve Abdürrahim Karakoç, Mevlana düğün...