04 / 05 / 2024

şehit osman tepesi çalışmaları son durum

şehit osman tepesi çalışmaları son durum

Bayburt' un önemli turizm ve kültür mekânlarından biri olan Şehit Osman Tepesi’ nde Bayburt Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor...

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesinde devam eden kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Eryaman Akın 688 Evleri ne zaman teslim?

Ankara Eryaman'da, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde, Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde inşa edilen Eryaman Akın 688 Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri mevcut. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Meclisi, Kilis'teki Şehit Astsubay'ın ailesi için ev alacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında toplanan meclisten, Kilis'te yitirdiğimiz Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi ve çocuğu için ev alınması kararı çıktı.

Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi tarafından yapılan Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi’nin açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katıldığı bir törenle gerçekleştirdi.

Bayburt Şehit Osman'da çalışmalar son hızıyla devam ediyor!

Bayburt' un önemli turizm ve kültür mekânlarından biri olan Şehit Osman Tepesi’ nde Bayburt Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor...

Bayburt Belediyesi bahar çalışmalarına başladı!

Mevsim normallerinin üzerinde devam eden güzel havaları hizmete dönüştüren Bayburt Belediyesi, son günlerde özellikle de Şehit Osman Tepesi’ nde yoğunlaştırdığı çalışmaları, şehrin birçok noktasına taşıdı...

Bayburt'ta Şehit Osman Villaları'nın temeli atıldı!

Projesi Bayburt Belediyesi tarafından hazırlanarak geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Şehit Osman Villaları için temel atma töreni düzenlendi. Bayburt’u kuşbakışı seyretme imkanı sunan Şehit Osman Tepesi’nde, ilk etapta 50 daire yapılacak..

Seyhan'da tüm şehit yakınlarına ücretsiz ev!

Partisince tekrar aday gösterilen Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Seyhan'da yaşayan ve birinci dereceden asker, polis ve öğretmen yakını şehit düşmüş ailelere birer daire armağan edileceğini açıkladı.

Seyhan'daki tüm şehit yakınlarına ücretsiz ev hediye edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk' ün, şehitlerin birinci derece yakınlarına ev hediye etme kararı sevinçle karşılandı. Şehit aileleri. "Allah Başkan Öztürk' ten razı olsun" dedi...

Osman Öztürk:AVM'lerin Türkiye'deki ziyaretçi sayısı 1,6 milyara ulaştı!

City Security Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Oztürk, "AVM'lerin Türkiye'deki ziyaretçi sayısı 2013'te 1,6 milyara ulaştı. Rakamlar ziyaretçilerin yüzde 63'ünün de alışveriş yaptığını ortaya koyuyor" dedi.

Osman Abanoz: Kentsel dönüşümün başarılı olabilmesi için ayrıntılı düşünülmesi gerek!

MHP Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz ile Büyükşehir belediye başkan adayı Hüseyin Örs, Çömlekçi-İskenderpaşa Mahalleleri Koruma, Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkam Dursun Ali Düzenli ve yönetimini ziyaret etti.

şehit osman tepesi çalışmaları son durum Haberi

şehit osman tepesi çalışmaları son durum


Şehit Osman Tepesi’nin çehresini değiştirmek amacıyla Bayburt Belediyesi tarafından başlatılan hummalı çalışmalar son sürat devam ediyor.


Bayburt'un önemli turizm ve kültür mekânlarından biri olan Şehit Osman Tepesi’nde Bayburt Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Asfaltlama, çim parke, geniş kapsamlı ağaçlandırma çalışmaları, peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarıyla belediye tarafından Şehit Osman Tepesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar bunlarla sınırlı kalmıyor. Son yıllarda yaklaşık 25 bin fidanla buluşan Şehit Osman Tepesi’ni daha da yeşillendirmek ve sosyal donatılarıyla halkımızın hizmetine sunmak amacıyla belediyemiz tarafından sürdürülen çalışmalar hızla devam ediyor.


YENİ GELİŞTİRDİĞİMİZ BİR PROJEYİ BU ALANDA UYGULAMAYA KOYDUK


Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Hacı Ali Polat,yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:


“Bu bölgede daha önce Hükmü Bey (Pekmezci) zamanında Kır Kahvesi adıyla bir proje uygulanmış. Zaman...