25 / 04 / 2024

Şehitkamil Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Şehitkamil Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Onatkutlar Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırmaya evi veya arsası giden alana, Şehitkamil Belediyesi tarafından modern ve kaliteli konutlar yapılıyor. Onatkutlar Mahallesinde, 3 bloklu projenin inşaatına başlandı...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 iş yeri!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, İbrahimli Mahallesi'nde yer alan 6 iş yerini 10 milyon 463 bin 232 TL'ye satıyor...

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Şahinbey Belediyesi'nde kentsel dönüşüm rekoru!

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında 7 bin 594 yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdi ve kentsel dönüşüm rekoru kırdı. 

Mamak Belediyesi kentsel dönüşüm kura çekilişi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve Mamak Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Mamak kentsel dönüşüm kura çekilişi yapıldı.

Şehitkamil Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Şehitkamil Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Onatkutlar Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırmaya evi veya arsası giden alana, Şehitkamil Belediyesi tarafından modern ve kaliteli konutlar yapılıyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüme evi giden ailelerin konut ihtiyacını karşılamak adına yeni konutlar yapıldığı müjdesini verdi.



KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇERİSİNDE KAMULAŞTIRILMASI YAPILAN BÖLGELERİN İLK ETABINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ



İlçe genelinde daha önce de yapmış olduğu konutlarla adından söz ettiren Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırmaya evi veya arsası giden vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak adına yeni konutlar yapıyor. Onatkutlar Mahallesi’nde kentsel dönüşüme evi ve arsası giden vatandaşlar için konut yapıldığını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şuanda inşaat halinde olan çalışmaların yanı sıra, Onatkutlar Mahallesinde, 3 blok inşaatımızda yeni başladı. Buradaki amacımızda, özellikle 2+1 olarak kentsel dönüşüm içerisinde kamulaştırmaya evi veya arsası giden vatandaşlarımıza...