29 / 03 / 2024

Şehitkamil kent yatırımları

Şehitkamil kent yatırımları

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Mahallesi’nde yapılarak hizmete sunulan aile sağlığı merkezi hizmet binası ve içerisinde 2 erkek ile 2 kadın taziye evinin bulunduğu Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesisin ardından yapımına başlanan ticaret merkezi inşaat çalışmaları da sürüyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Karaman'da kent yatırımları sürüyor!

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe 'de kuruldu.

İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayarak köylere çocuk oyun grubu yaptı. İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor.

Bozüyük'e kent yatırımları devam ediyor!

Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden ve kavşak noktalarından biri olan Bozüyük’e hükümet yatırımları hız kesmeden tüm hızıyla devam ediyor.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Şehitkamil kent yatırımları Haberi

Şehitkamil kent yatırımları

Gerçekleştirdiği birbirinden önemli yatırımlarla 29 Ekim Mahallesi’nin havasını değiştiren ve mahalle sakinlerinin istifade edeceği çok nitelikli hizmet binalarını tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunan Şehitkamil Belediyesi, yeni yatırımla mahalle sakinlerinin yüzünü güldürüyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Şehitkamil Belediyesi, 29 Ekim Mahallesi’ndeki yerleşim yoğunluğuna bağlı olarak ortaya çıkan alışveriş ihtiyacının karşılanması adına yapımını başlattığı ticaret merkezinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Toplam bin 100 metrekare alan üzerine kurulan, 696 metrekare inşaat alanına sahip ticaret merkezi, önümüzdeki aylarda vatandaşların hizmetine sunulacak. Toplam 6 dükkandan meydana gelecek olan ve içerisinde 1 adet market, 1 adet pide fırını ve 4 dükkanın bulunduğu ticaret merkezi yapım çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Şehitkamil Belediyesi, mahalle sakinlerinin önemli ihtiyaçlarından biri olan sağlık ihtiyacını karşılamak adına 270 metrekare...