25 / 04 / 2024

Şehitkamil kentsel dönüşüm 2015

Şehitkamil kentsel dönüşüm 2015

İpekyolu çevresinde evi veya arsası kentsel dönüşümle istimlak edilen ailelere, şartsız kurasız Seyrantepe konutlarında daire alma hakkı sunan Şehitkamil Belediyesi, vatandaşları kentsel dönüşümde mağdur etmeyerek ev sahibi yapıyor.

Şehitkamil'deki dönüşümde şartsız ev veriliyor!

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, kentsel dönüşüme evini veya arsasını veren ailelere şartsız ve kuralsız konut vererek, daha kaliteli bir yaşama imkanı sunan Şehitkamil Belediyesi’ne vatandaşlarda tam destek veriyor.

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kararı!

Gaziantep Şehitkamil'in Sofalıcı Mahallesi'ndeki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kaynağı tükendi!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları için kaynaklarının tükendiğini belirterek, " Kaynak bitti, yolun sonu göründü. Bundan sonra çalışmaları TOKİ desteği ile götüreceğiz." dedi.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep'in Şehitkâmil İlçesi, Işıklı Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılan bir alandaki eski bina, kamulaştırmayı kabul etmeyen ev sahipleri nedeniyle ilginç bir yöntemle yıkılıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu, Onatkutlar ve Yaprak Mahallesi kentsel dönüşüm bölgelerinde başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu çalışmaların son durumunu anlattı.

Şehitkamil'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

Şehitkamil Belediye Meclisi Temmuz ayı 1.birleşim toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması için borçlanma yetkisi verildi.

Şehitkamil'de öğrenciler kentsel dönüşümü yerinde inceledi!

Abdullah Kepkep İlköğretim okulu öğrencileri "Kentsel Dönüşümü Yerinde Görmeye Gidiyoruz" projesi kapsamında öğretmenleriyle birlikte Şehitkamil Belediyesi'nin Katı Atık ve Ayrıştırma Tesisini "MÖP" gezdi.

Gaziantep Şehitkamil'deki kentsel dönüşüm için protokol imzalandı!

Şehitkamil Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında, Umut Mahallesinde 75 bin metrekare alanda yapılacak Kentsel Dönüşüm projesinin protokolü imzalandı.

TOKİ ile Şehitkamil arasında kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Şehitkamil Belediyesi ile TOKİ arasında. Umut Mahallesinde yapılacak Kentsel Dönüşüm projesinin protokolü imzalandı. TOKİ ile yapılan protokol ile birlikte kentsel dönüşümü yapılacak Umut Mahallesi'ne yeni konutlar yapılacak.

Gaziantep kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Gaziantep’te gerçekleştirilen uygulamaları yerinde inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte “Umut Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi” protokolünü imzaladı.

Göllüce Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi!

Gaziantep Şehitkamil İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın Göllüce Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi kararlaştırıldı...

Şehitkamil kentsel dönüşüm 2015 Haberi

Şehitkamil kentsel dönüşüm 2015

 ŞEHİTKAMİL'DEN MODERN VE KALİTELİ KONUTLAR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, dar gelirli vatandaşlar için kaliteli ve uygun fiyata konut yaptıklarını söyleyerek, Şirinevler ve Gazikent konutlarının tamamlanıp hak sahiplerine teslim edildiğini, Seyrantepe ve Zeytinli konutlarının da kısa bir süre içinde bitirileceğini söyledi. 



Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi, yaptığı her projeyle beğeni toplamaya devam ediyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu öncülüğünde 6 yılda 491 projeyi tamamlayarak, birçok ilke imza atan Şehitkamil Belediyesi, konut çalışmalarının yanı sıra, ilçe genelinde de yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. 



BEYLERBEYİ YOL MEDENİYETTİR 

İleriki yıllarda yaşanılabilecek trafik sorununa karşı açtığı geniş yollarla şimdiden çözüm odaklı projeleri hayata geçiren Şehitkamil Belediyesi; Gazikent, Seyrantepe, Beykent, İbrahimli, KÜSGET, Onatkutlar, Beylerbeyi ve ilçe genelindeki birçok yerde ise yol açma ve genişletme çalışmalarına devam ediyor. Son bir yıl içinde...