19 / 04 / 2024

Şehitkamil Seyrantepe konutları

Şehitkamil Seyrantepe konutları

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 adedinin anahtar teslimi yapılacak. Teslimler 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

Nejat Koçer ve Rıdvan Fadıloğlu Şehitkamil Seyrantepe Konutları'nı gezdi!

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Şehitkamil Seyrantepe Mahallesi ’nde yapılan bin 680 dairelik toplu konut alanını gezdi.

Şehitkamil Seyrantepe'de konut inşaatı hızlı bir şekilde sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi ile TOKİ işbirliği arasında Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı devam eden bin 700 konutun inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Mehmet İnce 'Yapılan konutlarla birlikte ev sorunu bir nebze giderilecek'dedi.

Gaziantep Şehitkamil'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konut fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 3. Etaptaki 31 adet konut satışa sunuldu. Konutların fiyatları 440 bin 304 TL'den başlıyor....

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 675 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 konut hayata geçirecek.

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni kura çekilişi tarihi!

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni projesinde yer alan konutların kura çekilişi ileri bir tarihe ertelendi. 

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Şehitkamil 4. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil 4. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Şehitkamil TOKİ başvuru şartları ve detayları 2019!

Şehitkamil TOKİ başvuru şartları ve detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Şehitkamil TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Şehitkamil TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi projesinde yer alan konutlar 25 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Şehitkamil kura sonucu listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Şehitkamil kura sonucu listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Şehitkamil Seyrantepe konutları Haberi

Şehitkamil Seyrantepe konutları


Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 adedinin anahtar teslimi yapılacak. Seyrantepe konutlarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşları mağdur etmemek için Seyrantepe Konutları’nı inşa ettiklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, 966 konutun anahtar tesliminin 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirileceğini duyurdu.


HEDEF; YAŞANABİLİR ŞEHİTKAMİL


Uyguladığı projelerle ilçe halkının yaşam standardını yükselten Şehitkamil Belediyesi, konut sorununu çözmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılan alanlara yeni konutlar inşa eden Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde yapımını tamamladığı konutları hak sahiplerine teslim edecek. Seyrantepe konutlarındaki daireler, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ‘Anahtar Teslim Töreni’ ile hak sahiplerine teslim edilecek.



“KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYİZ”


Seyrantepe Konutları’nı inceleyerek yetkililerden bilgi alan Şehitkamil Belediye Başkanı...