20 / 04 / 2024

şehitkamil seyrantepe toki teslim 2015

şehitkamil seyrantepe toki teslim 2015

Şehitkamil ilçesinde belediye ve TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan Seyrantepe Mahallesi TOKİ konutlarının anahtar teslimi 20 Ekim Salı günü yapılacak

Şehitkamil Beykent TOKİ'de teslimler başlıyor!

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. Etap 568 Konut Projesinde yer alan 290 konut için teslim dönemi başlıyor.

Şanlıurfa Seyrantepe TOKİ sakinlerinden tepki!

ŞANLIURFA’da, Seyrantepe Mahallesinde yaptırılan TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar, aidat ödemelerine rağmen yeterli hizmetin verilmemesi nedeniyle site yönetimine tepki gösterdi.

Şehitkamil Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’ne yaptığı ikinci sosyal tesisi tamamladı. Halkın birçok ihtiyacına tek noktadan hizmet verilecek Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Şehitkamil Seyrantepe'ye 3. sosyal tesis!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisi inşaatını inceledi. Başkan Fadıloğlu, “İnşallah kısa bir sürede Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisindeki çalışmalar tamamlanacak ve milletimizin hizmetine sunulacak” dedi.

TOKİ Seyrantepe Mahallesi'nde 966 konutu teslim etti!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve anahtar teslimi yapılan Seyrantepe Konutları'nda ikinci baharlarını yaşayacak olan 65 yaşındaki Elif ile Mustafa Cento çifti, yeni yuvalarını büyük bir heyecanla gezdi.

Şehitkamil Belediyesi TOKİ için yetki verdi!

Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının birinci oturumu Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında yapıldı.Seyrantepe’de yapılan konutlara büyük ilgi olduğunu söyleyen Fadıloğlu, TOKi ile anlaşma yapmak için belediyeden yetki

Gaziantep Şehitkamil Seyrantepe Projesi'nde 966 konutun teslimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şehit Kamil Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziantep Şehitkamil-Seyrantepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 966 konutun anahtar teslimi yapıldı.

TOKİ Seyrantepe Konutları teslim edildi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Gaziantep Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı. Anahtarlarını alan ailelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslim edildi!

Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslim töreni gerçekleşti. Yeni yuvalarının anahtarını teslim alan mutlu aileler, daha sonra Şehitkamil Belediyesi’nin aşure ikramını tattı.

Seyrantepe Konutları törenle teslim edildi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKI işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı.

TOKİ Seyrantepe'de 966 konut teslim ediliyor!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ konutlarında anahtar teslim ne zaman?

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor.

TOKİ Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslime hazır!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor.

şehitkamil seyrantepe toki teslim 2015 Haberi

şehitkamil seyrantepe toki teslim 2015

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 adedinin anahtar teslimi yapılacak. Seyrantepe konutlarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, konutların anahtar tesliminin 20 Ekim Salı günü yapılacağını açıkladı. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşların mağdur edilmemesi için Seyrantepe Konutları’nın inşa edildiğini belirten Başkan Fadıloğlu, anahtar tesliminin ise 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00’de, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek programla gerçekleştirileceğini ifade etti.


"HEDEF, YAŞANABİLİR ŞEHİTKAMİL"

Diğer konutların ise yıl sonu itibariyle teslim edileceğini ifade eden Fadıloğlu, Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılan alanlara yeni konutlar inşa etmeyi sürdüreceklerini kaydetti. Fadıloğlu "Şu ana kadar teslimatın gecikmesi söz konusu değil Vatandaşlarımızın haklı olarak ‘gecikti’ demesinin sebebi, konutları eksiksiz ve konforlu konut teslim edebilmekti. Bütün denemeleri, temizlikleri...