24 / 04 / 2024

şehitkamilde Zeytinli Konutları

şehitkamilde Zeytinli Konutları

Selimiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli konutları hızlı bir şekilde yapılıyor. İnşaat çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğü Zeytinli Konutları, kısa sürede sahiplerini bulacak...

İzmir'de satılık 7 zeytinlik! İhalesi 12 Aralık'ta!

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan yedi adet zeytinliği satışa çıkardı. Söz konusu zeytinlikler Çiftçigediği, Söğütören, Furunlu ve Gaziler'de bulunuyor.

Hatay'da zeytinliğe TOKİ konutuna yargı freni!

Mahkeme, Hatay Antakya'daki Dikmece köyünde kamulaştırılan tarım arazileri ve zeytinliklere inşa edilmek istenen TOKİ projesi için yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir’deki Zeytinli Ada, arkeopark projesiyle turizme kazandırılıyor!

Balıkesir’in Erdek ilçesindeki Zeytinli Ada’da Meryem Ana Manastırı'ndaki M.S. 4’üncü yüzyıldan kalan vaftizhane, 2 hamam, seramik pişirme fırınları gibi alanların ziyaretçilere açılması için ören yeri çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki tatil sezonunda kültür turizmine açılacak!

Zeytinli Köy nerede? Zeytinliköy fiyat listesi 2022!

Zeytinli Köy nerede sorusunun yanıtı ve Zeytinliköy fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 34 adet müstakil villa bulunuyor.

İstanbul'da daire fiyatına villa! Hem 0 hem de 3+1!

İstanbul Silivri Çantaköy'de hayata geçirilen Zeytinli Köy projesinde 34 adet müstakil villa yer alıyor. Söz konusu proje "Daire fiyatına villa" sloganıyla lanse ediliyor...

İzmir Seferihisar'daki zeytinliğe konut mu yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Sığacık ve Batı Akarca Planlama Bölgeleri Belediye Meclisince kabul edilmişti. Hazırlanan ve kabul edilen projeye itiraz edilmişti. Yapılan itirazlar sonrasında güncellenen plana 'konut alanı' bölgesi eklendi.

Aydın Söke'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık zeytinlik!

T.C. Söke Satış Memurluğu, Aydın ili, Söke ilçesi, Yenikent mahallesinde yer alan zeytinliği 10 milyon 462 bin 831 TL'ye satıyor...

TOKİ'nin Muğla'daki zeytinliği satışa çıkarmasına tepki!

Muğla Köyceğiz'deki bağlı Toparlar Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 1 milyon 106 bin metrekarelik alanın açık artırma ile satışa sunulmasına köylülerden tepki geldi.

Balıkesir'de birinci sınıf tarım arazileri satışa çıkarıldı iddiası!

Engin Gayrimenkul - Arsa ismindeki şirket Edremit Kaz Dağları Zeytinli deresinde yer alan birinci sınıf tarım arazilerini “Doğrudan Satış” reklamlarıyla satıyor. 300 metrekaresi 29 bin 900 avrodan satılan arsaların reklamında CHP Milletvekili Gürsel Tekin ve Arif Sağ’ın oğlu Tolga Sağ oynuyor.

Edremit'teki sulak alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği, Edremit-Zeytinli’deki sulak alanın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılaşmaya açıldığını ve konut alanı olarak satışa sunulacağını açıkladı. Dernek başkanı Süheyla Doğan, ekosistemin zarar görmesi ve deprem riski konusunda uyardı.

Balıkesir Edremit'te zeytinlikler imara açılıyor iddiasına belediyeden yanıt!

Balıkesir Edremit’te Zeytinli Mahallesi’nin sakinlerinin “CHP-FETÖ işbirliği ile zeytinlikler imara açılıyor” iddialarına yanıt geldi. Mahallede yer alan 8 bin 320 metrekarelik arsanın imara açılması için ilk adımın daha sonradan kapatılan Zeytinli Belde Belediyesi tarafından atıldığı ortaya çıktı.

Tunç Soyer'in Seferihisar'daki kaçak villasına suç duyurusu!

Seferihisar’daki zeytinliğine , “sıkma tesisi” için izin alıp havuzlu villa yaptıran CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında suç duyurusu yapıldı.

şehitkamilde Zeytinli Konutları Haberi

şehitkamilde Zeytinli Konutları

Selimiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli konutları hızlı bir şekilde yapılıyor. İnşaat çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğü Zeytinli Konutları, kısa sürede sahiplerini bulacak.


İlçe genelinde yapmış olduğu konutlarla vatandaşların konut ihtiyacını her geçen gün azaltan Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara yeni konutlar yapmaya devam ediyor. Selimiye Mahallesi’nde yapımı devam eden 2+1 Zeytinli Konutlarındaki 3 bloğun inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Vatandaşlara, doğalgazlı, asansörlü, Oyun alanlarının olduğu nitelikli bir mekan sunmak için ellerinden gelen gayreti gösteren Şehitkamil Belediyesi, hızla yükselen konutların kısa sürede bitirilmesini amaçlıyor.


Yapılan konutlarla daha modern bir mahalle statüsüne dönüşeceğini dile getiren Selimiye Mahalle Muhtarı Cemal Cıncık, “Mahallemizde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlarda, vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak adına Şehitkamil Belediyemiz tarafından...