24 / 04 / 2024

Şehri Bağcılar temel atma töreni

Şehri Bağcılar temel atma töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Bağcılar’ın “yeni yaşam alanı” Şehr-i Bağcılar ve THY sitesinin temel atma töreni yapıldı.

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Bağcılar Mehmet Akif Camii'nin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan Bağcılar Mehmet Akif Camii’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bağcılar’daki riskli 2 bina yıkıldı!

Bağcılar’da bir temel kazısı sırasında yan parselde bulunan 2 binanın duvarları çatladı. Çökme riski bulunan 2 bina yıkıldı.

Bağcılar Cavat Yerlikaya Camii'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da 954 kişilik kapasitelik Cavat Yerlikaya Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temel atma töreninde konuştu.

Şehr-i Bağcılar ve THY Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Bağcılar’ın “yeni yaşam alanı” Şehr-i Bağcılar ve THY sitesinin temel atma töreni yapıldı.

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

Bağcılar Aseda Konutları kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Bağcılar vizyon şehri olma yolunda ilerlerken, kentsel dönüşüm projesi de emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda Demirkapı Mahallesi’nde 5 bloklu 168 daireli konutların yıkımı törenle gerçekleştirildi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm temel atma töreni gerçekleşti!

Bağcılar’da kentsel dönüşüm devam ediyor. Kemalpaşa Mahallesi’ndeki 2 bin 500 metrekarelik alana inşa edilecek otoparklı ve asansörlü iki blok inşaatının temeli dualar eşliğinde atıldı..

Bağcılar EBYS ile kaliteli hizmet alıyor!

Bağcılar Belediyesi personeli ISO 9001:2008, ISO 14001 Çevre Yönetim, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Entegre Kalite Yönetim Sistemleri ile ilgili Temel Bilgilendirme Eğitimine katıldı.

Şehri Bahar 2 Bağcılar Satılık!

Şehri Bahar 2 Bağcılar satılık daire fiyatları metrekaresi 3 bin liradan başlıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da Beyaz İnşaat ve Poyak İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Bağcılar Şehri Bahar 2!

Bağcılar Şehri Bahar 2 Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da Beyaz İnşaat ve Poyak İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

Batışehir Bağcılar fiyat tablosu!

Dairelerin satışının sürdüğü Batışehir Bağcılar fiyat tablosu 'na göre fiyatlar stüdyolar için 188 bin lira ile 330 bin lira arasında değişiyor...

Batışehir Bağcılar fiyat listesi!

En yakın teslimlerin Ağustos ayında yapılacağı Batışehir Bağcılar fiyat listesi 'ne göre dairelerin fiyatı 1+0'lar için 188 bin liradan başlıyor, dubleks daireler için 990 bin liraya kadar yükseliş gösteriyor...

Şehri Bağcılar temel atma töreni Haberi

Şehri Bağcılar temel atma töreni


Bağcılar’da kentsel dönüşüm ilçe sakinlerinin de yüzde 100 katılımıyla hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda içinde toplam 1903 daire ve 31 işyerinin yer alacağı iki site için bir temel atma töreni düzenlendi. Demirkapı Mahallesi’ndeki Şehr-i Bağcılar’da gerçekleştirilen temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve konut sahipleri katıldı.

“Bakanlık olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız”


Bakan Özhaseki temel atma töreninde yaptığı açıklamada, “Bağcılar adete küçük bir Türkiye. Ülkemizin her bir köşesinden değişik renkleri, motifleri, meşrepleri görmek mümkün. Allah dirliğinizi bozdurmasın. Değerli başkan 1 sene önce bu projeyi getirmişti. Allah razı olsun çok iyi bir yere getirmiş. Başkanımızın gayretiyle burada herkes yeni...