24 / 04 / 2024

şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri

şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri

MANİSA'da, 22 bin 100 metrekarelik arazide yapımı planlanan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri için ilk adım atıldı. Geçtiğimiz gün ihalesi tamamlanan tesisler için Haziran ayında temel atma töreni yapılacağı öğrenildi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Veziroğlu tarafından kuruldu.

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden satılık 39 gayrimenkul!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Şehzadeler ilçesinde yer alan 39 adet gayrimenkulü satıyor...

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi şirketinin merkez naki bugün gerçekleştirildi. Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Beyoğlu'ndaki kaçak yapılar dijital ortamda tespit edilecek!

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu'nun tamamını 3 boyutlu teknolojiyle dijital ortama aktardı ve kayıt altına aldı.

Düzce'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Konuralp Mahallesi, Veziroğlu mevkii, 4095 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 300 bin 35 TL'ye satıyor...

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Kahramanmaraş'ta eski binalar yıkılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ile yapılan protokol ile kent genelindeki kullanım ömrünü tamamlamış eğitim binalarının yıkımını gerçekleştiriyor.

İBB Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü 3 yıllığına kiraya verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu'nda yer alan gayrimenkulü 3 yıllığına kiraya verecek. 

şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri Haberi

şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri

MANİSA'da, 22 bin 100 metrekarelik arazide yapımı planlanan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri için ilk adım atıldı. Geçtiğimiz gün ihalesi tamamlanan tesisler için Haziran ayında temel atma töreni yapılacağı öğrenildi.


Şehzadeler halkına daha yaşanabilir bir şehir sunmayı hedefleyen Şehzadeler Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Geçtiğimiz yılsonu itibariyle projesi tamamlanan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nin yapım ihalesi tamamlandı. AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ihalenin ardından yer teslimi yapılarak Haziran ayında temel atmayı hedeflediklerini ifade etti. Başkan Çelik, "Temel atma töreninin ardından 10 ay gibi kısa bir sürede bitirmeyi hedeflediğimiz sosyal tesislerimizi, 10 ay sonra halkımızın hizmetine sunacağız. 22 bin 100 metrekare arsa üzerine yapılacak olan bu tesisimizde, 1 adet 600 kişilik kapalı düğün salonunun yanı sıra,...