28 / 03 / 2024

Şehzadeler kentsel dönüşüm inşaat çalışmaları

Şehzadeler kentsel dönüşüm inşaat çalışmaları

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bu yıl sonuna kadar plan ve projeleri tamamlayıp, 2018 yılı içerisinde inşaata başlamak istediklerini söyledi.

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm ofisi hizmete açıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm ofisi de hizmete açıldı.

Ömer Geriter'den kentsel dönüşüm çağrısı!

MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, Manisa Büyükşehir, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyelerine kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Şehzadeler'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in katılımıyla gerçekleştirilen meclis toplantısında 17 kentsel dönüşüm maddesi kabul edildi.

Şehzadeler kentsel dönüşüm projesine onay!

ŞEHZADELER Belediyesi’nin uzun zamandır yürüttüğü Kentsel Dönüşüm projesi Bakanlar Kumlu’ndan onay aldı.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şehzadeler Belediyesinin uzun zamandır yürüttü Kentsel Dönüşüm projesi Bakanlar Kurulundan onay aldı.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Şehzadeler Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler'de kentsel dönüşüm hazırlığı aşamasında belediye bünyesinde Plan ve Proje müdürlüğü kurulacağını açıkladı.

Fikirtepe kentsel dönüşümünde Anka Yapı imzayı attı!

Anka Yapı Fikir Tepe Kentsel Dönüşüm projesinde 3 adadan oluşan toplam 60 bin m2 arsa hissedarlarının sözleşmeleri eksiksiz olarak tamamlandı ve taşınmaların kısa sürede başlayacağı aktarıldı

Jirayr Amca, kentsel dönüşüm mağduru!

Tarlabaşı Sakızağıcı Caddesinde, kentsel dönüşüm nedeniyle pazartesi günü proje kapsamındaki son binalar boşaltılıyor. 66 yaşındaki Jirayr Zincirci de 30 yıldır yaşadığı tek göz odasına elveda demek zorunda

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

Şehzadeler kentsel dönüşüm inşaat çalışmaları Haberi

Şehzadeler kentsel dönüşüm inşaat çalışmaları

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İshak Çelebi ile Dilşikar mahallesinin bir kısmı, Gediz, Kocatepe ve Bayındırlık mahallelerinin tamamını kapsayan 360 dönümlük alanda kentsel dönüşüm projelerinin hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, bu yıl sonuna kadar plan ve projeleri tamamlayıp, 2018 yılı içerisinde inşaata başlamak istediklerini söyledi.


AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği kahvaltı programında Manisa’da yaşayan Bitlisliler ile bir araya geldi. Dernek binasında düzenlenen kahvaltı programına, Bilen ve Çelik’in yanı sıra Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, AK Parti İl Başkanvekili Cüneyt Kamal, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, belediye meclis üyesi Hasan Karabulut ve çok sayıda dernek üyesi...