26 / 04 / 2024

şehzadeler toki

şehzadeler toki

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Gediz, Kocatepe, Bayındırlık, İshakçelebi ve Dilşikar mahallelerinde dönüşüm başlıyor. 

Manisa Şehzadeler'e 100 dönümlük TOKİ müjdesi!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, konut sorununu çözmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Çelik, Sancaklıbozköy civarında 100 dönümlük alanda toplu konutu kazandıracaklarını ifade ederek, konuyla ilgili TOKİ Başkanıyla görüştüklerini belirtti.

Manisa Şehzadeler TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da netleşmeye başladı. Peki TOKİ Manisa Şehzadeler projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Şehzadeler TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Şehzadeler 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Şehzadeler projesiyle 547 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 547 konut yer alıyor.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 konut ve 54 dükkan!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Manisa Şehzadeler'de 547 konut ve 54 dükkan hayata geçirecek.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler 547 konut projesinin ihalesini 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 400 konutun inşaatına başladı!

TOKİ Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek 400 sosyal konutun inşaatına başladı.

TOKİ Manisa Şehzadeler 396 konut ihalesi bugün!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut müjdesi!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Manisa Şehzadeler kura sonucu 2020 isim listesi!

TOKİ Manisa Şehzadeler kura sonucu 2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Manisa Şehzadeler kura sonucu 2020 isim listesi ve TOKİ Şehzadeler kura sonuçları...

TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 kura çekilişi bugün!

TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 projesinde yer alan 400 adet konutun kura çekimleri bugün yapılacak. Projede sadece 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 başvuru şartları!

TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 fiyatları ne kadar?

Şehzadeler'de TOKİ ile dönüşüm için imzalar atıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Gediz, Kocatepe, Bayındırlık, İshakçelebi ve Dilşikar mahallelerinde dönüşüm başlıyor. 

şehzadeler toki Haberi

şehzadeler toki

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehzadeler ilçesindeki 360 dönümlük alanda 5 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile imzalar atıldı. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, TOKİ ile birlikte gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm projesi Şehzadeler ilçesindeki Gediz, Kocatepe, Bayındırlık, İshakçelebi ve Dilşikar mahallelerini kapsıyor. 

Şehzadeler'in kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili ilk imzalar İstanbul’da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi hizmet binasında atıldı. 

Manisa'ya örnek bir proje kazandırdıklarını açıklayan  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehrimize böylesine anlamlı bir projeyi kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu da ifade etmek istiyorum'' diye...