26 / 04 / 2024

Sektörde Yenilik Jüri Özel Ödülü

Sektörde Yenilik Jüri Özel Ödülü

Sign of the City'de ödüle değer görülen projeler hakkında bilgi veren NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, yarışmanın sektöre değer katan bir yarışma olduğunu ifade etti.

Pek çok sektörde insan emeği yapay zekadan daha cazip gözüküyor...

Yapay zekanın pek çok sektörde insanların işlerini elinden alacağına dair endişelerin yükseldiği bir dönemde yapılan çalışma, insan emeğinin yapay zekadan çok daha ekonomik olarak hâlâ cazip olduğu gösterdiği açıklandı.

Özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? Son dakika rakamları verildi! Şimdi yeni zam oranlarına bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasından sonra 'Özel sektörde maaşlara yüzde kaç zam yapılır?' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? 

Memura yüzde 30, asgari ücretlilere yüzde 55 zam geldi! Gözler özel sektörde! 2023 özel sektör maaş zamları...

Milyonlarca vatandaşın maaşı yeni yılla beraber zamlandı. Memura yüzde 30, asgari ücretlilere yüzde 55 zam geldi! Gözler özel sektörde! 2023 özel sektör maaş zamları...

Özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde yapılacak! Çalışanlar hemen bakın! 

Öğretmen, doktor, hemşire, polis, avukat, mühendis gibi kamu çalışanlarının maaşlarına yapılan bu zamlardan sonra, “Özel sektöre maaş zammı gelecek mi, ne kadar?” sorusunun yanıtı merakla araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde olacak! Çalışanl

Hangi sektörde ve pozisyonda kim kaç para alıyor? İşte 2023 maaş tablosu

Asgari ücret, memur maaşları, emekli aylıkları derken özel sektörde yapılacak zamlar dört gözle bekleniyor.

Özel sektörde zamlı maaş depremi! Şirketler maaş belirlerken zorlanıyor! Çalışanların maaşı ne kadar olacak? 

2023 yılında geçerli olacak yeni asgari ücretin açıklamasının ardından maaşlar gündemden düşmüyor. Özel sektörde zamlı maaş depremi! Şirketler maaş belirlerken zorlanıyor! Çalışanların maaşı ne kadar olacak? 

Asgari ücret artışından sonra özel sektörde ücret artışları nasıl olacak?

Asgari ücretin 8506 liraya çıkmasının ardından özel sektörde yeni yıl zamları da merakla bekleniyor. Milliyet Yazarı Cem Kılıç, işletmelerin eski kriterler yerine asgari ücrete göre zam yapacağını ancak aynı oranlarda zam yapılmasının mümkün olmayacağını aktardı.

Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Asgari ücretin, 2023'te brüt 10 bin 8 lira, net 8 bin 506 TL şeklinde belirlenmesiyle beraber gözler özel sektöre döndü. Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Özel sektörde çalışanlar bu haberde toplansın! Aile Bakanlığı değil ama 1000 TL verilecek size

Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların giderleri de arttı. Vatandaşlar bu giderleri nasıl karşılayacağını düşünürken, özel sektörde çalışan vatandaşları bir nebze de olsa rahatlatacak bir adım geldi.

28 Ekim özel sektörde resmi tatil mi? 28 Ekim Cuma günü ek mesai ödemesi yapılacak mı?

28 Ekim özel sektörde resmi tatil mi? 28 Ekim Cuma günü ek mesai ödemesi yapılacak mı? soruları 28 Ekim’e az bir zaman kala sorulmaya başladı. İşte araştırılan yanıtlar!

Gayrimenkul sektöründe yenilik zamanı!

Gayrimenkul sektörü için yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, sektörde yatırım alanlarının çeşitleneceğini açıkladı. 

Marcel Group Bodrum projeleriyle sektörde ilke imza atacak!

Sektörde bil ilk olarak Bodrum'da yer alan bütün konut projelerinin satış ve pazarlama hazırlığını eksiksiz yapıp 800 km mesafede başka bir bölgede ve tek bir çatı altında alıcıya sunmayı hedefleyen Marcel Group, İstanbul'da ofis açtı.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Sektörde Yenilik Jüri Özel Ödülü Haberi

Sektörde Yenilik Jüri Özel Ödülü


Timur, inşaat sektöründe her geçen gün çıtayı daha da yukarılara çıkaran gayrimenkul firmalarının farklı kategorilerde ödüllere layık görülmesine tanık olmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 



Timur, Sign of the City'nin sektöre değer katan bir yarışma olduğunu ifade etti. Ödül almak gurur verici NEF olarak bundan öncede yasanın başladığı Nef Apartments Kemerburgaz 04 projeleri ile 2012 yılında Türkiye'nin En İyi Konut; teslimlerini tamamladıkları Nef Offices Levent 03 projesi ile 2011 yılında En İyi Ofis projesi ve teslimlerini bu ay yapmayı bekledikleri Nef Offices Dörtlevent 09 projeleri ile de 2012 yılının En İyi Ofis projesine layık görüldüklerini söyleyen Erden Timur, "Ödül almak gurur verici" dedi.


İlk kez uygulanan sistem

Yarışmada ödüle değer görülen projeleri hakkında da bilgi veren Erden Timur, "Dünyada ilk kez uygulanan foldhome,...