18 / 04 / 2024

Selahaddin Eyyubi Havalimanı açıldımı

Selahaddin Eyyubi Havalimanı açıldımı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari-Yüksekova Havalimanı'nın Açılış Töreni'nde havalimanının adının Selahaddin Eyyubi olacağını açıkladı. Başbakan'dan sonra kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan da önemli açıklamalarda bulundu.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma!

Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyubi Parkı tamamlanıyor!

Haliliye sınırları içerisinde yer alan Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki Selahaddin-i Eyyubi Parkı tamamlanmak üzere. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yeşil alan çalışması yaptığı park, kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

Reysa İnşaat Yapı Malzemeleri Danışmanlık ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reysa İnşaat Yapı Malzemeleri Danışmanlık ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Alper Güzeltepe tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Esenyurt, Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu.

Hakkari Selahattin Eyyubi Havalimanı ne zaman açılacak?

Hakkari Yüksekova'da terör saldırıları nedeniyle aylardır hizmet veremeyen Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda uçak seferlerinin yeniden başlaması bekleniyor.

Almanar Emlak Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almanar Emlak Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Manal Alkadou ve Yahya Aoudeh ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Esenyurt, Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu.

Hakkari Selahaddin Eyyubi Havalimanı 3 aydır kapalı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde inşa edilen ve önemli yatırımlardan biri olan Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda 3 aydır hizmet verilemiyor.

Ağrı ve Hakkari havalimanlarının isimleri değişti!

Ağrı Havalimanının ismi Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı, Hakkari-Yüksekova Havalimanının ismi ise Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı olarak değişti. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hakkari Yüksekova Havaalanı açıldı!

Hakkari Yüksekova Havaalanı'nı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, görkemli bir törenle açtı. Başbakan, Hakkarililere bir de müjde verdi, dev eserin adı Selahaddin Eyyubi Havalimanı oldu.

Hakkari Selahaddin Eyyubi Havalimanı hizmete açıldı!

Hakkâri Selahaddin Eyyubi Havalimanı açılışı gerçekleşti. Yüksekova’da gerçekleştirilen törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hakkâri, Yüksekova, Çukurca, Şemdinli, hatta Urmiye şehri için yeni bir dönemin kapısını açılacak" dedi.

Hakkari Selahaddin Eyyubi Havalimanı açıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari-Yüksekova Havalimanı'nın Açılış Töreni'nde havalimanının adının Selahaddin Eyyubi olacağını açıkladı. Başbakan'dan sonra kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan da önemli açıklamalarda bulundu.

Yüksekova Havalimanı'nın adı Selahaddini Eyyubi oldu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu: "İnşallah havalimanına (Hakkari Yüksekova Havalimanı), birlik ve kardeşlik mesajını vermek için ve 'Kudüs ebediyen Kürtlerindir, Türklerindir, Araplarındır, Müslümanlarındır' demek için bu meydana Selahaddini Eyyubi adını veriyor

Hakkari'ye Selahaddin Eyyubi Havaalanı geliyor!

Yapımı devam eden ve önümüzdeki günlerde açılması planlanan Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki havalimanına ünlü komutan Selahaddin Eyyübi'nin adı verilecek. Hakkari'ye, Selahaddin Eyyübi ismi ile jest yapılacak....

Selahaddin Eyyubi Havalimanı açıldımı Haberi

Selahaddin Eyyubi Havalimanı açıldımı

DAVUTOĞLU: HAVALİMANININ ADI SELAHADDİN EYYUBİ

Havalimanı açılışında ilk olarak kürsüye çıkan Başbakan Ahmet Davutoğlu, şunları söyledi:


Çanakkale’de nasıl ecdadımız omuz omuza yürümüşse nasıl Selahattin Eyyubi Kudüs’e inancımız için yürümüşse biz de geleceğe beraber yürüyeceğiz.

Bu Havalimanı ile Hakkari’yi Çanakkale ile kardeş kılmaya komşu kılmaya var mısınız..

Biz kilimlerimizin desenlerinin birleşmesi gibi ülkemizin her santimetrekaresini birbirine ebediyen Hakkari kilimi gibi kılmaya geliyoruz.

Denizin üzerine havalimanı yapacak kudrete bir devletimiz var. Ülkemizin hiçbir coğrafyası birbirine ırak olmayacak.

2002’de Ak Parti hareketi başlarken ilk mitingi burada yapılmıştı. Biz de ilk mitingimizi burada yapacaktık ama havalimanı yetişsin ve hediyemizle birlikte mitingimizi yapalım dedik.

Bugün resmi imzasını atıp da geldim. Üzümlü kapısı da hayırlı olsun.

Hedefimiz Yüksekova’yı sadece Hakkari’nin değil çevre ülkelerin de merkezi kılmak.

Çok çarpıcı istatistikler var. Biz iktidara geldiğimizde sadece...