19 / 04 / 2024

Selahattin Doyran

Selahattin Doyran

Büyükşehirin, Gürsel Aksel Stadı yanındaki araziyi bedelsiz vermesi Göztepe camiasında büyük sevinç yarattı. Stadın inşaatı iki ay içinde başlayacak.

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

İmar ve İskan eski bakanı Selahattin Babüroğlu vefat etti!

İmar ve İskan, Ulaştırma Bakanı eski bakanı Selahattin Babüroğlu hayatını kaybetti. Uzun seneler bakanlık ve Cumhuriyet Senatosu üyeliğinde bulunan Babüroğlu, 98 yaşında vefat etti. 

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.

Selahattin Tüysüz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selahattin Tüysüz Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Tüysüz tarafından kuruldu.

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan yatırımlarla hem büyütüldü hem de yenilendi. Hizmete açılan sosyal tesis halkın da beğenisini kazandı.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Selahattin Varan mahalle mahalle gezip imar barışını anlatıyor!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürü Selahattin Varan, 10 günde 150’nin üzerindeki toplantıyla, imar barışını anlatıyor. 

Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Selahattin Varan: İmar Barışı tarihi bir fırsat!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İmar Barışı ile ilgili merak edilenleri anlattı. Varan, Yapı Kayıt Belgesi alan binalar için yıkılma endişesinin son bulacağını açıkladı. 

Pendik Selahattin Yıldız Şeyhli Merkez Cami'nin temeli atıldı!

Sultanlar Grubu Başkanı Şeref Yıldız’ın bağışıyla yapımına başlanan Selahattin Yıldız Şeyhli Merkez Camii Temel Atma Töreni gerçekleşti.

Selahattin Doyran Haberi

Selahattin Doyran

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, önceki gün yapılan toplantıda Gürsel Aksel Stadı'nın yanındaki 1406 metrekarelik arazinin bedelsiz devir talebini onaylarken, karar Göztepe cephesinde büyük coşku yarattı. Gürsel Aksel Stadı'nın yerine yapılacak Göztepe Stadı'nın inşaatına başlanması için en büyük engel ortadan kalkarken, Başkan Vekili Talat Papatya, en kısa sürede 21 bin kişilik stat inşaatına başlanıp rekor bir sürede projeyi tamamlamak istediklerini belirtti. 


DOYAP GARANTİ VERDİ 

Gürsel Aksel'de faaliyet gösteren altyapıyı taşımak için de İnciraltı'nda arazi aradıklarını belirten Papatya, "Kalıcı bir yer bulana kadar İzmirspor'un İnciraltı Tesisleri'ni de kullanabiliriz" dedi. Bu arada Göztepe Stadı'nın ilahesini alan DOYAP Yapı Sanayi Enerji ve Mühendislik firmasının sahibi Selahattin Doyran, "Bundan sonraki süreç ruhsat ve proje ile ilgili işlemlerle alakalı. Beklentimiz 1-2 ay içinde stat inşaatına başlamak. İnşaatın...