25 / 04 / 2024

Selahattin Keten kim

Selahattin Keten kim

İnşaatta ehil olmayan müteahhitler sektörü olumsuz etkiliyor. Yeterli bilgi, donanım ve deneyime sahip olmayan kendilerine özgün bir tasarımları bulunmayan taklit ederek iş yapan müteahhitler sektörde haksız rekabet yaratıyor ve sektöre zarar veriyor.

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme oldu!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, Türkiye'de 6 milyonun üzerinde çürük bira olduğuna işaret ederek kentsel dönüşümdeki aksaklıkları eleştirdi.

Keten İnşaat 100'ün üzerinde binayı yeniledi!

Deprem Haftası’nda kentsel dönüşüm ve sağlam binalarda oturmanın önemine işaret eden Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, “25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye’de depreme dayanıksız binaları semt ve çevrenin dokusuna uygun olarak yeniliyoruz” dedi.

Konut satın alacaklar seçimleri bekliyor!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten konutta hareketliliğin Haziran'daki genel seçimler sonrası yaşanacağı belirtiliyor. Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da konut sektörünün büyüyeceğini ve yılın ikinci yansında canlanacağını öngördü..

Keten İnşaat 25 yıldır kentsel dönüşüm yapıyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan şirketlerden olan Keten inşaat, 25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye'de depreme dayanıksız binaları yeniliyor. Keten İnsaat'ın Genel Müdür Selahattin Keten'in Star Gazetesi'ne verdiği röportaj şöyle:

Selahattin Keten: Yüzde 15 devlet desteği sektörü canlandırır!

Konut almak isteyenlere müjde devletten geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, konut edinmek isteyenlere yüzde 15 devlet desteği sağlanacağını açıklamıştı...

Devlet desteği konut fiyatlarını arttırır!

YÜZDE 15'lik devlet desteğini değerlendiren Keten inşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, bunun sektöre ivme kazandıracağını ancak konut fiyatlarında yaşanabilecek artışa da dikkat çekti.

Selahattin Keten: Gayrimenkulün modası asla geçmez!

Gayrimenkul yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Keten inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, "Gayrimenkul karlılığını kanıtlamış bir yatırımdır. Türkiye emlak sektörü konusunda güvenli bir liman haline geldi" diye konuştu.

Selahattin Keten: Konutta durgunluk dönüşümle aşılacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Selahattin Keten: Özel sektörün kentsel dönüşüme daha fazla destek olması gerekiyor!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten 2015 yılının sektör acısından durgun geçeceğini söyledi. Keten "Özel sektörün kentsel dönüşüme daha fazla destek olması gerekiyor" dedi...

Selahattin Keten: Emlak sektörü bu yıl da yükselişini sürdürecek!

Keten Türkiye'nin emlak sektöründe güvenli bir liman haline geldiğini söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, sektörün son 10 yılda olduğu gibi bu yıl da yükselişini sürdürecek dedi.

Selahattin Keten: Gayrimenkul karlılığını kanıtlamış bir yatırımdır!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, tüm bu yatırımların yanında piyasalarda ve emlak sektöründeki dolaşan spekülasyonlar için de 'Gayrimenkul karlılığını kanıtlamış bir yatırımdır' dedi.

Selahattin Keten kimdir?

Ali Keten ve Veli Keten’in 1977 yılında kurduğu Keten İnşaat’ın ikinci kuşak temsilcilerinden olan Selahattin Keten kimdir? Selahattin Keten, hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten adliyeye sevk edildi!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Türkiye'de kentsel dönüşüm plansız yapılıyor!

Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, şu anda plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştirildiğini belirtti. Keten, kentsel dönüşümün ada bazında imarlar verilerek yapılması gerektiğini vurguladı.

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor!

Selahattin Keten, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’deki kentsel dönüşümü değerlendirdi. Plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor” diyen Keten: "Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor" şeklinde konuştu..

Selahattin Keten: Ehil olmayan müteahhitler sektöre zarar veriyor!

İnşaatta ehil olmayan müteahhitler sektörü olumsuz etkiliyor. Yeterli bilgi, donanım ve deneyime sahip olmayan kendilerine özgün bir tasarımları bulunmayan taklit ederek iş yapan müteahhitler sektörde haksız rekabet yaratıyor ve sektöre zarar veriyor.

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme oldu!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, Türkiye'de 6 milyonun üzerinde çürük bira olduğuna işaret ederek kentsel dönüşümdeki aksaklıkları eleştirdi.

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm süreci plansız ilerliyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olduklarım anlatan Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, Kentsel dönüşüm sürecinin plansız ilerlediğini, alt yapı sorununun çözülmeden kentsel dönüşümün başarıya ulaşamayacağını söyledi.

Keten İnşaat'tan çevreye destek!

Çevreye duyarlı yaklaşımıyla 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesi ile yeşil alanların artmasına ve erozyonla mücadeleye destek veriyor.

Selahattin Keten: Parsel bazında imar yerine ada bazında imara geçilmeli!

İstanbul'da kentsel dönüşümün geç başladığını belirten Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, şu anda Türkiye genelinde 6,5 milyon civarında depreme dayanıksız bina bulunduğunu söyledi.

Selahattin Keten: Gayrimenkul ikinci yarı yılda hareketlenir!

Kentsel dönüşümde alt yapı konusunda sıkıntı yaşandığını belirten Keten İnşaat'ın Başkanı Selahattin Keten, “Parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek düzenlenmesi gerek” dedi

Selahattin Keten: Ada bazında imara geçilmeli!

Kentsel dönüşümde alt yapı konusunda sıkıntı yaşandığını belirten Keten İnşaat'ın Başkanı Selahattin Keten, "Parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek düzenlenmesi gerek" dedi.

Selahattin Keten kim Haberi

Selahattin Keten kim

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden inşaatta ehil olmayan müteahhitler sektörü olumsuz etkiliyor. Yeterli bilgi, donanım ve deneyime sahip olmayan kendilerine özgün bir tasarımları bulunmayan taklit ederek iş yapan müteahhitler sektörde hem haksız rekabet yaratıyor hem de sektöre zarar veriyor.


Sektörün önde gelen firmalarından Keten İnşaat Ltd. Şti. Başkanı Selahattin Keten de bu tarz iş yapan müteahhit firmaların sektörün imajını zedelediğini ve güvensizlik yarattığını söyledi. Nişantaşı bölgesinde de işinin ehli olmayan taklit ederek iş yapan müteahhit firma sayısında bir artış görüldüğünü belirten Keten, “Öyle ki yaptıkları işlerde olduğu gibi bizim projelerimizin dış cephe tasarımlarını taklit ediyorlar. Bu tür firmalara karşı vatandaşlarımızı uyarmak isterim. Bu tür firmalara vatandaşlarımız itibar etmesinler” dedi.


Keten İnşaat olarak iş disiplini, kısa sürede iş bitirebilme, konut projelerinde alternatif sunma, kişiselleştirilebilir...