27 / 04 / 2024

Selahattin Keten konut stoku

Selahattin Keten konut stoku

İstanbul'da yeni açılan imar alanlarının eldeki konut stokunu artırdığını söyleyen Keten İnşaat Genel Müdürü Selahattin Keten, bu durumun kamuoyunun kentsel dönüşüm konusundaki dikkatini dağıttığını söyledi...

İsviçre merkezli finans kuruluşundan Malatya'daki 310 depremzedeye geçici konut!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen şehirde vatandaşların barınma ihtiyaçlarını sağlamak için İsviçre merkezli finans kuruluşu tarafından 310 geçici konut yapılacağını açıkladı.

O ilde yaşayanlara müjde! 3 bin konut ve 10 bin iş yeri yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da 3 bin konut ve 10 bin iş yerinin inşa edileceğini söyledi.  Başkan Gürkan, depremin ardından kentte modern bir yapı oluşturmak için incelemelerin yapılacağını açıkladı.

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

İlk Evim Konut Finasman Paketi inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Konut Finansmanı Projesi konut piyasasını nasıl etkileyecek? İşte İntegra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu'nun konut finansman paketleri ile ilgili önemli açıklamaları...

Ev almak isteyenler için kritik uyarı!

Integra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, konut almak isteyenlere acele etmeleri için tavsiyelerde bulundu. Uslu, imalat maliyetlerinin henüz fiyatlara yansımadığını söyledi.

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten adliyeye sevk edildi!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Keten Papilio Bomonti fiyat listesi 2016!

Keten Grup imzasıyla hayata geçirilen Keten Papilio Bomonti projesi 30 konut ve 7 dükkandan meydana geliyor. İşte Keten Papilio Bomonti fiyat listesi 2016...

Konut alıcısı artık daha bilinçli hareket ediyor!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi, Proje Mimarı Buket İraöz, günümüzde konut alıcısının artık daha bilinçli hareket ettiğini ve marka projelere yöneldiğini belirtti.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Selahattin Keten konut stoku Haberi

Selahattin Keten konut stoku

İstanbul'da yeni açılan imar alanlarının eldeki konut stokunu artırdığını söyleyen Keten İnşaat Genel Müdürü Selahattin Keten, bu durumun kamuoyunun kentsel dönüşüm konusundaki dikkatini dağıttığını söyledi.


İstanbul'un birçok noktasında kentsel dönüşüm faaliyetleri yürüten Keten İnşaat'ın Genel Müdürü Selahattin Keten, kentte yeni açılan imar alanlarının kamuoyunun kentsel dönüşüm konusundaki dikkatini dağıttığını söyledi. Keten, "Bir mal çok fazla olursa kıymetsiz olur ve müteahhitler bunun karşılığım alamaz. 


Her yeri imara açıp kentsel dönüşümü başlatırsanız, bu arz fazlalığına yol açıp inşaat sektöründe krize de neden olabilir" diye konuştu. Riskli alan olarak ilan edilen yerlerin daha sonra imara açılmasının vatandaşları korkuttuğunu söyleyen Keten, "Kentsel dönüşümün şehrin içinden başlaması gerekiyor. Şehri büyütmeyle kentsel dönüşümü sağlayamazsınız. 

Riskli alan ilan edilen yerler plan tadilatlanyla İmara açılıp satışa  sunuluyor. Şehrin içinden ada...