26 / 04 / 2024

Selahattin Keten yeni açılan imar alanları

Selahattin Keten yeni açılan imar alanları

İstanbul'da yeni açılan imar alanlarının eldeki konut stokunu artırdığını söyleyen Keten İnşaat Genel Müdürü Selahattin Keten, bu durumun kamuoyunun kentsel dönüşüm konusundaki dikkatini dağıttığını söyledi...

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

PTT 2 milyon ihtiyaç sahibine biner lira ödemeye yarın başlayacak!

İstanbul PTT Bölge Başmüdürü Selahattin Ekinci, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2 milyon ihtiyaç sahibi aileye biner liralık ödemenin yarından itibaren verilmeye başlayacağını söyledi.

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Malatya yeni itfaiye merkezinin inşaatı yükseliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni İtfaiye Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışanlar ile görüştü.

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Kırklareli Vize'ye yeni hastane geliyor!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vize'ye 30 yataklı yeni hastane yapılacağını söyledi. Yeni devlet hastanesinin yapımı 19 Temmuz'da ihale edilecek.

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten adliyeye sevk edildi!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Keten Grup'tan 10 yeni proje geliyor!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda 2017'de 10 yeni projeyi hayata geçireceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Keten'den 2 yeni proje: Papilio Bomonti ve Cihangir Cennet!

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

Selahattin Keten yeni açılan imar alanları Haberi

Selahattin Keten yeni açılan imar alanları

İstanbul'da yeni açılan imar alanlarının eldeki konut stokunu artırdığını söyleyen Keten İnşaat Genel Müdürü Selahattin Keten, bu durumun kamuoyunun kentsel dönüşüm konusundaki dikkatini dağıttığını söyledi.


İstanbul'un birçok noktasında kentsel dönüşüm faaliyetleri yürüten Keten İnşaat'ın Genel Müdürü Selahattin Keten, kentte yeni açılan imar alanlarının kamuoyunun kentsel dönüşüm konusundaki dikkatini dağıttığını söyledi. Keten, "Bir mal çok fazla olursa kıymetsiz olur ve müteahhitler bunun karşılığım alamaz. 


Her yeri imara açıp kentsel dönüşümü başlatırsanız, bu arz fazlalığına yol açıp inşaat sektöründe krize de neden olabilir" diye konuştu. Riskli alan olarak ilan edilen yerlerin daha sonra imara açılmasının vatandaşları korkuttuğunu söyleyen Keten, "Kentsel dönüşümün şehrin içinden başlaması gerekiyor. Şehri büyütmeyle kentsel dönüşümü sağlayamazsınız. 

Riskli alan ilan edilen yerler plan tadilatlanyla İmara açılıp satışa  sunuluyor. Şehrin içinden ada...