23 / 04 / 2024

Selahattin Uslu kimdir

Selahattin Uslu kimdir

Küresel konut fiyat endeksine göre 2017’de Türkiye’de konut fiyatları yüzde 11,2 oranında artış gösterdi. İnşaat sektörü açısından sıkıntılı geçen bir yılda gerçekleşen bu artış, gayrimenkul sektöründe sıçrama yaşanabileceğinin habercisi niteliğinde. 

Başarılı projeler satış sorunu yaşamıyor!

Northland Ankara projesini hayata geçiren İntegra Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, başarılı projelerin satış sorunu yaşamadığını söyledi.

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İlk Evim Konut Finasman Paketi inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Konut Finansmanı Projesi konut piyasasını nasıl etkileyecek? İşte İntegra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu'nun konut finansman paketleri ile ilgili önemli açıklamaları...

Ev almak isteyenler için kritik uyarı!

Integra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, konut almak isteyenlere acele etmeleri için tavsiyelerde bulundu. Uslu, imalat maliyetlerinin henüz fiyatlara yansımadığını söyledi.

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Konut alımında son sözü kadınlar söylüyor!

İntegra Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, gelişen Türkiye ile beraber iş hayatında daha fazla rol almaya başlayan kadınların, ev hayatına da yeterli özeni gösterebilmek adına daha konforlu ve fonksiyonel ev aradığını söyledi..

Başarılı projeler satış sorunu yaşamıyor!

Northland Ankara projesini hayata geçiren İntegra Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, başarılı projelerin satış sorunu yaşamadığını söyledi.

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

İskender Uslu kimdir?

İskender Uslu, 1 Temmuz 2016 tarihi itibarıyla Seha Yapı Genel Müdürü olarak göreve başladı. Peki, İskender Uslu kimdir? İskender Uslu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Selahattin Seyis kimdir?

İnşaat Mühendisi Selahattin Seyis kimdir? Selahattin Seyis bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selahattin Seyis, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Selahattin Seyis..

Selahattin Aşçıoğlu kimdir?

Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu'nun kurucusu, Yaşar Aşçıoğlu'nun babası Selahattin Aşçıoğlu vefat etti. Peki, Selahattin Aşçıoğlu kimdir? İşte Selahattin Aşçıoğlu..

Atay Uslu kimdir?

Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı, deprem koordinasyon merkezi yöneticiliği ve Göç İdaresi Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan Atay Uslu, AKP Antalya Milletvekili Adayı oldu. Peki, Atay Uslu kimdir?

Selahattin Varan kimdir?

03 Şubat 2014 tarihinde İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanmış olan ve halen İzmir İl Müdürlüğü görevini yürüten Selahattin Varan kimdir?Selahattin Varan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Selahattin Uslu kimdir Haberi

Selahattin Uslu kimdir

Başkent’te inşa ettiği “Northland Ankara” gibi prestijli projelerle tanınan İNTEGRA Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, yaşanan kısmi durgunluğa rağmen Türkiye’nin konut fiyat artışında dünyada 5. olmasını sektörün gücüne bağladığını dile getirdi. 

Uslu, Türkiye’nin 5. olmakla kalmayıp, dünya ortalamasının çok üzerinde artış sergilediğini ifade ederek, “2017’de dünya genelinde konut fiyatları yüzde 4,6 artış gösterdi. Yani Türkiye ile arada 6,6 puanlık fark var. Bu demek oluyor ki, ‘dip yaptı’ denilen zamanlarda bile Türk inşaat sektörü dimdik ayakta duruyor” dedi. 
Küresel konut fiyat endeksine göre, dünyanın gelişmişlik düzeyi en ileri ülkeleriyle başa baş gittiğimizin altını çizen Uslu, şöyle devam etti:

“Raporda yüzde 15 artış ile İzlanda birinci, yüzde 13,7 ile Hong Kong ikinci sırada yer alıyor. Artış bazında bu ülkelere yakın olmak Türkiye’nin...