26 / 04 / 2024

Selami Şahin  Gala Ayayorgi

Selami Şahin  Gala Ayayorgi

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

SŞ İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SŞ İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selami Şahin tarafından kuruldu.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

Selami Şahin'in Beşiktaş'taki evi kentsel dönüşüme girdi!

Selami Şahin'in Beşiktaş'ta bulunan evi kentsel dönüşüm kapsamında yenilecek. Selami Şahin evini müteahhide vermiş.

İşte Selami Şahin'in 4. Levent'teki evi!

Ünlü sanatçı Selami Şahin evinin kapılarını Instyle Home'a açtı. Selami Şahin, iç mimar Dilara Çarşıbaşı Kutay ile çalışmış.

Selami-Didem Şahin çifti evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

32 yıllık evliliklerini mutlu şekilde sürdüren, Selami-Didem Şahin evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Beşiktaş'ta oturan çift, apartmanları kentsel dönüşüme girince 4. Levent'e taşındı.

Dursun Ali Şahin devlet hastanesi inşaatını inceledi!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin devlet hastanesi inşaatını inceledi, Şahin Devlet hastanesinin kısa sürede tamamlanacağını ve Edirne halkının modem bir binada sağlık hizmeti alacağını ifade etti.

Fatma Şahin Gaziantep'in turizmden hak ettiği payı alması için harekete geçti!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TÜRSAB arasında Gaziantep’in turizmini ve kongre merkezlerini geliştirmek amacıyla bir komisyon oluşturuldu. İlk toplantı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yapıldı.

Vedat Şahin İBB Deprem Risk Yönetim Başkanlığı'na getirildi!

İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti. Vedat Şahin İBB Deprem Risk Yönetim Başkanlığı'na getirildi. Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi.

Fatma Şahin: 5 yılda 400 milyon TL borç ödeyeceğiz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yoğun mesaisine rağmen Haber gazetesi ekibini kabul etti. 100 Günlük başkanlık dönemine projeksiyon tutan Fatma Şahin 5 yılda 400 milyon TL borç ödeyeceğiz dedi...

Halil Şahin: Aksu'nun imar sorununu çözmeye çalışıyoruz!

Personele yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Şahin, "Gelirlerimizi, gücümüzü arttırmamız lazım. Bunu da imar sorununu çözerek, inşaat sektörünün önünü açarak yapabiliriz. İmarla ilgili konuları çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Mehmet Ali Şahin, Sakaryapark’ta incelemelerde bulundu!

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere geldiği Sakarya’da bir dizi ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, rüya proje Sakaryapark’ta incelemelerde bulundu...

Mehmet Şahin: Yalova Kadıköy'ü modern altyapıya kavuşturuyoruz!

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından beldede içme suyu boruları, yol ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, yol ve kaldırım çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Fatma Şahin: Çok sayıda yeri imara açmamız ve çok sayıda konut yapmamız gerekiyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, üç aylık dönemini Nurgün Balcıoğlu’na değerlendirdi. Şahin, "Kentte yaşamaya başladığınızda çok net gördüğünüz sorun konut. Çok sayıda konut yapmamız gerekiyor" dedi...

Selami Şahin  Gala Ayayorgi Haberi

Selami Şahin  Gala Ayayorgi

Ünlü şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazarı ve yapımcı Selami Şahin, Çeşme’de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor.

Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre; 70 yaşındaki sanatçının yaklaşık 1 milyon TL yatarım yaptığı mekanla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek. 

Çeşme Gala Ayayorgi'de sezon içerisinde Mehmet Erdem, Aşkın Nur Yengi, Bülent Ersoy, Fatih Ürek ve Linet gibi isimlerin sahne alacağı konuşuluyor.

Selami Şahin’in ayrıca bir de plaj açacağı iddia...