26 / 04 / 2024

selamlique katar selamlique kuveyt

selamlique katar selamlique kuveyt

Türk Kahvesini dünyaya tanıtan Selamlique, yurtdışındaki ikinci franchise mağazasını açtı...

Tekfen'den Katar’da 5 milyar dolarlık imza!

Tekfen Holding, Expo Turkey by Quatar’a katıldı. 12 yılda toplam 2.4 milyar dolarlık 7 proje tamamlayan firma, Katar'da toplam 5 milyar dolar iş aldı.

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları artış trendine girdi!

Expo Turkey by Qatar'da Türkiye-Katar Sektör Liderleri Zirvesi düzenlendi. Katar Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Towar: "Katar'ın, 20 milyar dolar olan Türkiye'deki yatırımları artış trendine giriyor" dedi.

Türk inşaat şirketleri Katar'da 20 milyar dolarlık iş alacak!

Türk inşaat şirketleri gözünü Expo Turkey By Qatar Fuarı'na çevirdi. Medyacity Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, 2022’ye kadar Türk şirketlerinin Katar’da alacağı taahhüt işinin 15-20 milyar dolara ulaşacağını söyledi.

Türk inşaat firmaları Katar'da 15 yılda 17 milyar dolarlık proje yaptı!

Katar’ın ticaretinden 15-20 milyar dolarlık taahhüt işi almak isteyen 154 Türk şirketi, Expo Turkey By Katar fuarında buluştu.

Türk inşaatçılar Katar'da gövde gösterisi yaptı!

Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda Türk işadamları katılım gösterdi.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Türkiye'ye yeni Katar yatırımı yolda!

İnşaat, ulaşım, gemi ve petrol sektörlerinde faaliyet gösteren 2,5 milyar dolar cirolu Katar merkezli Al-Hodaifi Rocks, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Katar'da Türk müteahhitleri için 170 milyar dolarlık fırsat!

Katar ve Türkiye inşaat projeleri için işbirliği yapılacak. Expo Turkey by Qatar Fuarı ile Türk müteahhitlere 170 milyar dolarlık proje fırsatı doğuyor.

Sinpaş, Expo Turkey by Katar 2017’ye katılıyor!

Sinpaş, 300’den fazla Türk firması ve Körfez Bölgesi’nden 3000’den fazla iş adamını bir araya getirecek olan Expo Turkey by Katar 2017’ye katılıyor.

GYODER, Katar’da Türk gayrimenkul sektörünü tanıtacak!

GYODER, Katar’ın başkenti Doha’da 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ‘Expo Turkey by Qatar’da, Türkiye’yi ve Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlatacak.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Katar'ın kredi görünümü düştü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors (S&P), Katar'ın kredi notunu teyit etti. Ülkenin, uzun dönem notu 'AA', kısa dönem notu 'B' olarak teyit edildi.

Tekfen, Katar'da 40 bin kişilik stadyum inşa edecek!

Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Katar'da inşa edilecek Al Thumama Stadyumu için imzayı attı. 40 bin koltuk kapasiteli Al Thumama Stadyumu, 2020’de tamamlanacak.

selamlique katar selamlique kuveyt Haberi

selamlique katar selamlique kuveyt
Türk Kahvesini dünyaya tanıtan Selamlique, yurtdışındaki ikinci franchise mağazasını açtı. Dubai'de açılan mağaza önümüzdeki aylarda Katar ve Kuveyt'te de...