25 / 04 / 2024

selçuk şen çatalca

selçuk şen çatalca

Yabancı yatırımcıların ilgisi ve gelişen perakende sektörüne paralel olarak Avrupa standartlarındaki depo ihtiyacı da artıyor. Şehir dışında depo yatırımı için uygun arsaların fiyatları katlanırken kiraların da yükselmesi bekleniyor.

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Doların işi bitti diyenlere Ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi! Dolar borcu olanların eli ayağı titreyecek

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kurunu değerlendirdi. Doların işi bitti diyenlere Selçuk Geçer'den açıklama geldi. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu son dakika...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Dolar serbest piyasada 20 TL'yi geçti! Dolar 40 TL olacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer uyardı! Karaborsaya düşebilir

Dolarla ilgili yaptığı yorumlarla piyasada adı sıkça geçen Ekonomist Selçuk Geçer, doların serbest piyasada 20 TL'yi geçtiğini ve doların 40 TL olacağını söyleyerek vatandaşları uyardı. 

Dolar tahminleri ile yürek hoplatan Selçuk Geçer'den flaş açıklama! Hemen bakın, sonra çok pişman olursunuz!

Dolar yorumları ile gündemden düşmeyen Selçuk Geçer, 2023'te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Selçuk Geçer'in açıklamasını duyan kulaklarına inanamadı. İşte ayrıntılar...

Uzman isim Selçuk Geçer herkesi uyardı! Yatırımcılar dikkat!.. İşte asıl sıçramanın olacağı tarih

Son dönemlerde yaptığı dolar öngörüleriyle beraber gündemde yer alan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer yatırımcıları tek tek uyardı. Dolar kurundaki dalgalanmaları değerlendiren Geçer, en fazla kazandıracak tüyoları liste halinde paylaştı.

Dolarda ateş körüklendi! Selçuk Geçer tek tek tarih vererek uyardı, dolar işte o tarihte fırlayacak!

Doları olanların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Selçuk Geçer tek tek tarih vererek açıkladı, dolar işte o tarihte fırlayacak...

Seçimden sonra Dolar kaç TL olacak? Ekonomi düzelecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi!

Vatandaşın en çok merak ettiği konuların başında gelen “seçimlerden sonra dolar, enflasyon en olacak? Düzelme yaşanacak mı?” sorusuna yanıt, isabetli tahminleriyle tanınan ekonomist  Selçuk Geçer’den geldi. Seçimlerden sonra dolar kuru, enflasyon ne olacak?

Dolar rüzgara kapılacak! Selçuk Geçer'den flaş açıklama geldi! Dolar yatırımcıları hemen baksın, sonra pişman olmasın!

Sosyal medya gündemine bomba gibi düşen açıklamaları ile dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer yeni iddialarla gündeme geldi. İşte Selçuk Geçer'in konu hakkındaki açıklaması...

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar bugün yarın bu seviyeyi görecek! En yüksek rakam verildi! Taş üstünde taş kalmayacak

Ekonomist Selçuk Geçer yukarı yönlü hamle gösteren dolar için; bugün yarın bu seviyeyi görecek diyerek en yüksek rakamı verdi.

Dolarda büyük deprem kapıda! Selçuk Geçer 'Rüzgar bu kez tersten esecek' diyerek, o kara haberi verdi!

Dolarla ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist  Selçuk Geçer, yine bomba gibi bazı değerlendirmeler yaptı. Geçen haftalarda doların sene sonunda 60 TL'yi bulacağını dile getire Selçuk Geçer, bakın bu kez neler söyledi...

Dolar kahini Selçuk Geçer rotayı çizdi: Önce 21, sonra 30, en sonunda ise...

Youtube kanalından paylaşımlar yapan Selçuk geçer, dolar ve gram altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Selçuk Geçer tam tarihi verdi uyardı! İşte dolarda kritik gün 

Tahminleri ile dikkat çeken piyasa uzmanı Selçuk Geçer, doların göreceği yeni seviyeyi verdi. En son yaptığı ve doların kronometre gibi 20, 30, 40 TL gibi yükselebileceğini söyleyen Selçuk Geçer son açıklamasında ise dolarda kritik tarihi verdi.

selçuk şen çatalca Haberi

selçuk şen çatalca

Yabancı şirketlerin Türkiye'ye olan ilgisinin yoğunlaşması ve perakende sektörünün gösterdiği hızlı gelişim, standardı yüksek depo ihtiyacını artırdı. Artan talebe bağlı olarak sadece İstanbul'da mevcut 1 milyon metrekarelik depo alanının en az 2 katına çıkması gerekiyor. Mevcut olanların pek çoğunun da yabancıların aradığı standartları taşımaması nedeniyle önümüzdeki 2 yılda depo yatırımlarında patlama bekleniyor. Şu anda tekstil, demir-çelik, kimya, ihracat gibi farklı sektörlerde kazandığı parayı gayrimenkule bağlayan yatırımcılar ve sayısı onu geçmeyen inşaat şirketleri tarafından gerçekleştirilen depo inşası işine önümüzdeki yıllarda konut pazarında doyuma ulaşan inşaat şirketleri de katılacak.

Depo yatırımı için pek çok firmanın yer arayışına geçmesi şehrin merkezine uzak yerlerdeki arsa fiyatlarının da bir yıl içinde katlanmasına...