27 / 04 / 2024

selçuka spor okulu mu inşa edilecek

selçuka spor okulu mu inşa edilecek

Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Selçuk için spor okulu müjdesi verildi ve bu konuda fikir alışverişi yapıldı.

Çanakkale'de 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı!

Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı. Açılış töreni İstek 1915 Çanakkale Koleji Spor Salonu'nda yapılan basketbol okuluna, 9-12 yaş grubunda yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu katılıyor.

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura çekilişi Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları...

Stadyumlara yeni spor liseleri kuruluyor!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Spor lisesi öğrencisi kendi alanıyla ilgili olmayan çok ders alıyor. Odaklanamıyor. Başka bir branşa da spora da odaklanamıyor. Bununla ilgili düzenlememiz bitti" dedi...

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu 300 öğrenciye eğitim verecek!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Dünyanın birçok yerinde birçok okulu gezme ve görme fırsatım oldu. İnanın böyle güzel okulların sayısı dünyada çok çok az. Milletlerin ve ülkelerin bu tür okulları açmaları, vicdanlarının, merhametlerinin ve şefkatlerinin ölçüsüdür" dedi...

Kocaeli'de bir okul daha spor salonuna kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte bir okulu daha spor salonuna kavuşturuyor.

Ordu Perşembe'de selden zarar gören spor tesisleri yenileniyor!

Ordu Perşembe'de 5-6 Temmuz'da yaşanan sel felaketinin ardından zarar gören spor tesislerinde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Çayırova Hasan Tahsin İlkokulu'na spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Hasan Tahsin İlköğretim Okulu için spor salonu inşa ediyor. Yapının temel uygulama çalışmaları sürüyor.

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Üsküdar Medeniyet Okulu açıldı!

Üsküdar Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Medeniyet Okulu, Münevver Ayaşlı Kültür Merkezi’nde eğitime başladı.

Manisa Kula Zafer Okulu yenilendi!

Kula Belediyesi, Zafer Okulu’nun bahçesinde çevre düzenlemesinden spor sahasına kadar birçok çalışma yaparak okula yepyeni bir çehre kazandırdı

TOKİ Erzurum Karaçoban'a spor salonu ve ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Erzurum, Karaçoban ilçesi, Akarsu-Kopal Mahallesi spor salonu (2004.63 ) ve Kavaklı Mahallesi 222 ada 11 parsel 16 Derslikli İlköğretim Okulu (2004-47) inşaatları ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

selçuka spor okulu mu inşa edilecek Haberi

selçuka spor okulu mu inşa edilecek


Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Selçuk için spor okulu müjdesi verildi ve bu konuda fikir alışverişi yapıldı.


Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi Başkanı Mehmet Özkan beraberinde kulüp müdürü Tuncay Dalgıçer, Altınordu Spor Okulları İdare Müdürü Mahmut Gözüaçık, Yeşilyurt Merkez Spor Okulları Direktörü ve Milli sporcu İsmail Sütçü Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı'yı makamında ziyaret etti. Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Bülent Cinel ve Atilla Aksoy da hazır bulunduğu ziyarette Selçuk için oldukça sevindirici müjde verildi.


SELÇUK'A SPOR OKULU YAPMAK İSTİYORUZ


Futbolda öz kaynağa çok önem veren bir kulüp olduklarını, kendi öz kaynak yönetimiyle birlikte Başkan Bakıcı'yı ziyaret ettiklerini ifade eden Altınordu Spor ve Sosyal Girişimi Başkanı Mehmet Özkan; "Selçuk’ta...