26 / 04 / 2024

Selçuklu Evleri ne zaman teslim

Selçuklu Evleri ne zaman teslim

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri'nde yüzde 30 peşinatta daire bedeli üzerinden yüzde 7 indirim uygulanıyor. Selçuklu Evleri Sultanbeyli fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Selçuklu Evleri'nde bayram kampanyası!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Selçuklu Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye daire!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Selçuklu Evleri'nde 304 bin TL'ye 3+1!

İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli'de Yapı Yatırım imzası ile hayata geçirilen Selçuklu Evleri projesi 13 bin 935 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 304 bin TL'den başlıyor.

Selçuklu Evleri ne zaman teslim?

Selçuklu Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Yapı Yatırım-Azim Gayrimenkul Selçuklu Evleri projesinde firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor

Konya Selçuklu'da 14 adet arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yer alan 14 adet konut ve ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap kura çekilişi ne zaman? Selçuklu TOKİ kura çekimi tarihleri 2020...

Selçuklu Arma Vita’da teslimler Aralık 2020’de!

Konya Selçuklu’da inşa edilen Arma Vita Evleri'nde fiyatlar 324 bin TL ile 430 bin TL aralığında değişiyor. Evlerin anahtar teslimleri ise Aralık 2020’de yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 100 bin konut 2020 başvuruları!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 100 bin konut 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 100 bin konut 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 100 bin konut 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte bu soruların yanıtları...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 554 adet konut bulunuyor.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 kura çekimi tarihi!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 kura çekimi tarihi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura tarihi 2019...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 kura çekiliş tarihi ne zaman? İşte TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Selçuklu Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Selçuklu Belediyesi'ne ait olan 3 adet arsa toplamda 8 milyon 850 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsaların ihalesi 13 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesinde fiyat avantajı sunuluyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi...

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018!

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 

Selçuklu Sızma Sosyal Tesisi açıldı!

Selçuklu Belediyesi tarafından Sızma Mahallesi’ne inşa edilen sosyal tesisler vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Sızma Mahalle Muhtarı Muhtarı Seyit Salan da katıldı.

Selçuklu Vadi Sancaktepe fiyat!

Selçuklu Vadi Sancaktepe fiyat listesi 500 bin TL'den başlıyor. Selçuklu Vadi Evleri'nde teslimler bu yıl Haziran ayında yapılıyor...

Selçuklu Evleri ne zaman teslim Haberi

Selçuklu Evleri ne zaman teslim

13 katlı 3 blok halinde yükselen Yapı Selçuklu Evleri 'nde kafeler, güvenlik ve 193 araçlık otopark, sauna, fitness center, hobi odası, çocuk oyun alanları, kamelyalar gibi ortak yaşam alanları yer alıyor.


Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği Selçuklu Evleri Sultanbeyli'de daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


Selçuklu Evleri Sultanbeyli fiyat listesi !

2 oda 1 salon konutlarda fiyatlar 295 bin TL'den, 

3 oda 1 salon konutlarda fiyatlar 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Yapı Yatırım  tarafından inşa edilen Selçuklu Evleri'nde yüzde 30 peşinatta daire bedeli üzerinden yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


Firma bünyesinde 22 ay 0 faiz avantajı sağlanan projede banka kredisi kullanılabiliyor. 


Sultanbeyli Selçuklu Konutları nerede?

Adres: Adil Mahallesi Hamidiye Caddesi No:82 Sultanbeyli -  İstanbul


Selçuklu Evleri satış ofisi 

Telefon: 0216 457 34 34

Web sitesi: www.selcukluevleri.com

Pınar...