25 / 04 / 2024

selçuklu Teknoloji Endüstri Bölgesi

selçuklu Teknoloji Endüstri Bölgesi

Konya Selçuklu'daki bir alan Teknoloji Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Mora Grup Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Grup Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Mustafa Varank'tan Filyos Endüstri Bölgesi açıklaması!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Filyos Endüstri Bölgesi'ne ihalesiz şekilde 2 milyar liralık kamu yatırımı yapılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Konya Selçuklu'daki bir alan Teknoloji Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Endüstri Bölgeleri içindeki binalar emlak vergisinden muaf!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Endüstri Bölgeleri içinde yer alan bütün binaları, emlak vergisinden muaf tuttuklarını belirtti...

23 milyar TL'lik 6 yeni Endüstri Bölgesi kuruldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 23 milyar dolarlık 6 yeni Endüstri Bölgesi kurulduğunu bu bölgelerin de 49 bin kişiye iş kapısı olacağını açıkladı.

Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni Türkiye'de hayata geçireceğiz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni gelecek dönemde Türkiye'de hayata geçireceklerini bildirdi.

5 büyük endüstri bölgesi kurulacak!

Türkiye’yi üst gelir ligine sıçratacak programın detayları belli oluyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 5 büyük endüstri bölgesi kurulacağını belirtti.

Trabzon'da Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi toplantısı yapıldı!

İNCELEME ve ziyaretler için dün havayolu ile Trabzon'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen "Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi' projesinin toplantısına katıldı.

Karasu Otomotiv Endüstri Bölgesi yer seçimi tamamlandı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Sakarya'nın Karasu ilçesinde, otomotiv konusunda ihtisaslaşmış bir endüstri bölgesinin kurulması için gerekli fizibilite ve yer seçimi çalışmalarımız tamamlandı" dedi.

Selçuklu'ya bilim merkezi, müze ve sosyal tesis yapılacak!

Selçuklu'ya Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı, Spor Salonu, Afyon Belediyesi Konservatuarı, Erkekler Lokali, Şükrü Demirayak Müzesi, Konferans ve Tiyatro Salonunun yanında bir de Planetaryum ve Bilim Teknoloji Merkezi yapılması düşünülüyor.

Kale Endüstri Holding Antaş Fuarı'na katılacak!

Sektörde 60 yıldır özellikle kilit ve çelik kapı alanında faaliyet gösteren Kale Endüstri Holding, son teknoloji ürünlerini Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda sergileyecek..

Endüstri Bölgeleri Yönetmeliği'nde değişiklik Resmi Gazete'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan Endüstri Bölgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o yönetmelik ve yapılan değişiklikler...

Gaziantep Selçuklu Gençlik Merkezi bu yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacak!

Vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak olan Gençlik Merkezi ve Sosyal tesis yapımına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi, yapımına başladığı 31 sınıfı bulunan Selçuklu Gençlik Merkezini bu yıl içerisinde tamamlayarak, halkın hizmetine sunacak.

selçuklu Teknoloji Endüstri Bölgesi Haberi

selçuklu Teknoloji Endüstri Bölgesi

Konya İli, Selçuklu İlçesinde Bulunan Alanın KonyaTeknoloji Endüstri Bölgesi Olarak İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar için