23 / 04 / 2024

Selenium Retro Evleri ne zaman teslim

Selenium Retro Evleri ne zaman teslim

Selenium Retro Ataköy'de dairelerin büyüklükleri 68 ile 97 metrekare arasında değişiyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Selenium Retro Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vestel retro buzdolapları fiyatlarına inanamayacaksınız! Sakın kaçırmayın! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Vestel, rengarenk buzdolapları ile evleri renklendiriyor. Vestel retro buzdolapları renkleriyle dikkat çekiyor. Peki Vestel retro buzdolapları fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Selenium Retro 9 projesinde teslimler başladı!

Yüzde 99’u tamamlanan Selenium Retro 9, İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede hayata geçiyor. Temmuz başı itibariyle başlayan teslimler ise tam gaz devam ediyor...

Selenium Retro 9'un yüzde 98'i satıldı!

İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede yükselen Selenium Retro 9 projesinin sınırlı sayıdaki ofis ve mağazalarının satışı devam ediyor.

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları ön satışta!

Selenium Retro 9 projesinde yer alan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan projede dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları!

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu Grubu tarafından inşa edilen projede cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa sunuluyor. 

Selenium Retro 9'da cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışta!

Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan Selenium Retro 9 projesinde yer alan cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

 AYJET, eğitimlerini Selenium Retro’da yapacak!     

Dünyanın sayılı uçuş eğitimi okullarından AYJET, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de yaşamın başladığı projesi Selenium Retro’yu tercih etti. 

Ataköy Selenium Retro'da 4 bin 800 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Ataköy Selenium Retro'da 4bin 800 TL ’den başlayan taksitlerle tapunuzu hemen alın, ister oturun, ister kiraya verin..

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Ataköy Selenium Retro 9 projesinin yarısı satıldı!

125 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Selenium Retro 9 projesi 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan meydana geliyor. Projede yüzde 50 oranında satış gerçekleşti.

Selenium Retro 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu tarafından 100 milyon dolar yatırımla Ataköy'de hayata geçirilen Selenium Retro projesi 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Selenium Retro Ataköy'de yaşam başlıyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de hayata geçirdiği ikinci proje olan Selenium Retro, sakinlerine teslim edilmeye başladı.

Selenium Retro Evleri ne zaman teslim Haberi

Selenium Retro Evleri ne zaman teslim

"Selenium Retro Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerine değinelim. Daire fiyatlarının 606 bin TL'den başladığı projede banka kredili veya tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor.


İstanbul Bakırköy Ataköy hattında inşa edilen Selenium Retro home ofis ve rezidans olarak 2 blok halinde yükseliyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Ön satışları devam eden Selenium Retro Ataköy'de konut bedelinin yüzde 5'i kadar kapora ödeniyor. Projede yüzde 24 peşinatta, kalan bedel için 18 ay firma bünyesinde vade fırsatı sunuluyor. 


Aşçıoğlu Selenium Retro'nun ortak kullanım alanları arasında; kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı sosyal tesis mevcut. 


Selenium Retro Evleri ne zaman teslim?

Yenibosna E-5 üzerinde, metrobüs durağına yakın konumda olan Selenium Retro Konutları'nın 2017 yılının 3. çeyreğinde teslim...