29 / 03 / 2024

Selenium Retro

Selenium Retro

Ataköy’de yükselen Selenium Retro projesinin cephe doğrama sistemi, Manhattan’daki Google Binası’nın da dış cephe doğramalarını yenileyen Alumil firması tarafından uygulanıyor.

Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektöründe merak edilenleri yanıtladı!

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış yapıldı!

Aşçıoğlu, Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış başarısına ulaştı. Selenium Retro, lokasyonu sayesinde yatırımcılarına hem yüksek prim olanağı sunuyor hem de kira getirisiyle kazandırmaya devam ediyor.

Selenium Retro'da ofis satışları tamamlandı!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy'de 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği ikinci projesi Selenium Retro'da ofis blokunun satışının tamamlandığını duyurdu. Selenium Retro'nun güneydeki rezidans blokunda 188, kuzeydeki ofis blokunda 180 ünite yer alacak.

Selenium Retro’nun sosyal tesislerinde SEClub imzası!

Aşçıoğlu’nun iş ve yaşam merkezi Ataköy’de hayata geçirdiği ikinci projesi Selenium Retro, geniş sosyal tesisleri ile konut ve ofis sahiplerine ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralıyor.

Selenium Retro yatırımcılarına nostalji yaşatıyor!

Selenium Retro, geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonları, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatırımcılarına nostalji yaşatacak ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Selenium Retro’dan eğitime destek!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağışla her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Selenium Retro’da satılan her daire eğitime katkı sağlayacak!

Aşçıoğlu İnşaat Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaptı. İşbirliği kapsamında Selenium Retro’dan alınan her bir daire için TEGV’e bağışta bulunularak daire başına 13 çocuğun bir yıllık eğitim desteği alması sağlanacak.

Türk Havak, Selenium Retro'yu tercih etti!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde ofis bloğunun ilk sakinleri THY A.O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı (Türk Havak) olacak.

Aşçıoğlu, Selenium Retro'nun temelini attı!

Aşçıoğlu, toplam 100 milyon dolar yatırımla İstanbul Ataköy’de inşa ettiği yeni projesi Selenium Retro’nun temelini atarak projeye başladı. Proje iki blok ve 396 üniteden oluşuyor.

Ataköy Selenium Retro'nun temeli atıldı!

Aşçıoğlu, toplam 100 milyon dolar yatırımla İstanbul Ataköy’de inşa ettiği yeni projesi Selenium Retro’nun temelini atarak projeye başladı.

Selenium Retro projesinin basın toplantısı ertelendi!

13 Mayıs 2015 tarihinde Pera Palas’ta gerçekleştirmeyi planladığımız Aşçıoğlu’nun Ataköy’de hayata geçireceği yeni ofis ve konut projesi Selenium Retro projesi basın toplantısı ileriki bir tarihe ertelendi.

Selenium Retro Ataköy satış fiyatları!

Selenium Retro Ataköy satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı proje konut ve ofis bloğundan meydana geliyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro fiyat!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 47 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Selenium Retro Ataköy fiyat listesi!

Satışların 13 Mayıs tarihinde başlayacağı Selenium Retro Ataköy fiyat listesine göre daire fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte detaylı fiyat listesi...

Selenium Retro 9 projesinde teslimler başladı!

Yüzde 99’u tamamlanan Selenium Retro 9, İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede hayata geçiyor. Temmuz başı itibariyle başlayan teslimler ise tam gaz devam ediyor...

Selenium Retro 9'un yüzde 98'i satıldı!

İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede yükselen Selenium Retro 9 projesinin sınırlı sayıdaki ofis ve mağazalarının satışı devam ediyor.

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları ön satışta!

Selenium Retro 9 projesinde yer alan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan projede dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları!

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu Grubu tarafından inşa edilen projede cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa sunuluyor. 

Selenium Retro 9'da cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışta!

Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan Selenium Retro 9 projesinde yer alan cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

 AYJET, eğitimlerini Selenium Retro’da yapacak!     

Dünyanın sayılı uçuş eğitimi okullarından AYJET, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de yaşamın başladığı projesi Selenium Retro’yu tercih etti. 

Ataköy Selenium Retro'da 4 bin 800 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Ataköy Selenium Retro'da 4bin 800 TL ’den başlayan taksitlerle tapunuzu hemen alın, ister oturun, ister kiraya verin..

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Ataköy Selenium Retro 9 projesinin yarısı satıldı!

125 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Selenium Retro 9 projesi 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan meydana geliyor. Projede yüzde 50 oranında satış gerçekleşti.

Selenium Retro 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu tarafından 100 milyon dolar yatırımla Ataköy'de hayata geçirilen Selenium Retro projesi 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Selenium Retro Ataköy'de yaşam başlıyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de hayata geçirdiği ikinci proje olan Selenium Retro, sakinlerine teslim edilmeye başladı.

Selenium Retro 9’da büyük satış başarısı!

Aşçıoğlu Grubu tarafından 125 milyon dolar yatırımla Ataköy’de geliştirilen Selenium Retro 9 projesinde yüzde 40 satış gerçekleştirildi. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan proje lanse edildiği günden itibaren yoğun talep görüyor.

Selenium Retro Haberi

Selenium Retro

Dünyanın prestijli dış cephe sistemlerini dizayn edip üreten ve en çok tercih edilen cephe sistemlerinden biri olan Alumil, Selenium Retro’ya da imzasını atıyor.  


Aşçıoğlu tarafından İstanbul Ataköy’de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçen Selenium Retro projesinde projeye ismini veren Retro görünüme sahip dış cephe sistemi, giydirilmeye başladı. 


Cumbaları ve Balkonlarıyla Selenium Retro

Projelerini, gerçekleştireceği bölgenin yatırım ya da oturum gibi farklı ihtiyaçlarını analiz ederek hayata geçiren Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro, 68 – 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. 


Selenium Retro, alışılagelmiş mimari anlayışın dışında bir konseptle daha fazla ışık ve daha fazla ferah mekan ihtiyacı doğrultusunda cumba ve balkon yer aldığı bir konsept ile inşa ediliyor. İsmiyle özdeşleşerek geçmişin Retro dokunuşlarını taşıyacak proje mevcut mimari...