18 / 04 / 2024

Selka NSK Fikirtepe son durum

Selka NSK Fikirtepe son durum

Şubat ayında imza sayısını yüzde 100 tamamlayan Selka NSK Fikirtepe İncirli Bostan dere kenarındaki yüzde 100 anlaşma sağladığı adaya tebligat gönderdi ve Selka NSK Fikirtepe proje alanı boşaltılmaya başlandı...

The Mandarins Limited Acıbadem ev fiyatları!

The Mandarins Limited Acıbadem ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Selka NSK İnşaat imzası yaşıyan proje metro ve metrobüse 200 metre yakınlıkta bulunuyor.

The Mandarins Limited Acıbadem satılık!

The Mandarins Limited Acıbadem satılık daire fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. 2018 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen proje Selka NSK İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

The Mandarins Limited Acıbadem fiyatları!

Selka-NSK Ortaklığı tarafından yükselen proje toplam 525 adet bağımsız üniteden oluşuyor. The Mandarins Limited Acıbadem fiyatları 1+1 evler 425 bin TL ile 680 bin TL'den başlıyor.

Selka NSK İnşaat The Mandarins Acıbadem satılık!

Selka NSK İnşaat The Mandarins Acıbadem satılık daire fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılacağı projede 1+1'den 5+1 dublekse kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

The Mandarins Limited Acıbadem projesinde 30 ay 0 faiz fırsatı!

The Mandarins Limited Acıbadem projesinde 30 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Selka NSK İnşaat projesi The Mandarins Limited Acıbadem'de fiyatlar 425 bin TL'den başlıyor...

The Mandarins Acıbadem satış fiyatları!

The Mandarins Acıbadem satış fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. Selka NSK İnşaat'ın The Mandarins Acıbadem projesinde 30 ay sıfır faizle ödeme seçeneği sunuluyor...

The Mandarins Limited Acıbadem fiyat listesi!

The Mandarins Limited Acıbadem fiyat listesi dairelerin alanları ve konumlarına göre değişiyor. Selka NSK İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ön talep toplanıyor.

The Mandarins Acıbadem projesinde paylaşım!

Selka - Nsk '' The Mandarins Acıbadem '' projesinin Çarşamba günü bağımsız bölüm paylaşımları yapıldı. Selka - Nsk da noter ve Spk lisanlı firma huzurunda kura çekilişli bağımsız bölüm paylaşımı yapıldı.

Selka NSK Fikirtepe projesinde statik belge onayını aldı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Selka NSK'dan Fikirtepe'de bir ilk. Bakanlıktan sonra zorunlu olmasa bile İTÜ'den de statik belge onayını aldı. Vatandaş satın alacağı daireleri gezerek ve net büyüklüğünü görerek satın alabilecek.

Selka-NSK The Mandarins Acıbadem satış ofisi!

Selka-NSK The Mandarins Acıbadem satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 23 katlı iki blok halinde yükselen The Mandarins Acıbadem projesinde 525 bağımsız ünite olacak...

The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri!

Selka-NSK ortaklığıyla yükselen The Mandarins Acıbadem Projesi İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde yükselecek. İşte The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri...

The Mandarins Acıbadem Kadıköy Rezidans!

1. etabında 525 adet bağımsız ünite bulunan The Mandarins Acıbadem projesi Selka-NSK Ortaklığı ile yükseliyor. The Mandarins Acıbadem Kadıköy Rezidans ön talep toplamaya devam ediyor.

Kadıköy The Mandarins Acıbadem iletişim!

Selka-NSK Ortaklığı tarafından inşa edilen projenin ilk etabı 15 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Kadıköy The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 360 06 26 olarak belirlendi.

Selka NSK Fikirtepe son durum Haberi

Selka NSK Fikirtepe son durum


Selka NSK Gayrimenkul Şubat ayında 1353, 1354, 1355, 1371 Nolu adalarda son imzayı futbolcu Deniz Barış'a attırarak imza sayısını yüzde 100 tamamlamıştı.


Selka NSK Fikirtepe İncirli Bostan dere kenarındaki yüzde 100 anlaşma sağladığı adaya tebligat gönderdi. 


İşte Selka NSK tarafından gönderilen tebligat:

'' Taraflar arasında münakit sözleşme hükümleri, 6306 sayılı yasanın amir hükümleri ile ilgili sair mevzuat uyarınca cezai şart ve tazminat sorumluluğu ile yasadan kaynaklanan diğer yaptırımlarla karşı karşıya kalmamak ve tüm ilgililerin menfaatine olacak şekilde, sözleşme ile hedeflenen inşaat işlerinin tamamlanması amacıyla gerekli sürecin bir an evvel başlayabilmesi için muhatapların taşınmazlarını boş , borçsuz ve takyidatsız ( tapu vb. kayıtlarında herhangi bir ipotek, haciz, rehin, şerh vs. olmaksızın ) olarak iş bu yazılı bildirimin tebliğ tarihinden itibaren en geç üç...