27 / 04 / 2024

Selman Özgün Antalya açıklaması

Selman Özgün Antalya açıklaması

Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, konut ve arsa değer artışlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

Gayrimenkul satışları yüzde 6 azaldı! Yabancının gayrimenkulde ilk tercihi Antalya ve İstanbul oldu! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Adlı, bu senenin dört ayında yabancılara en fazla gayrimenkulün Antalya ve İstanbul'da satıldığına dikkat çekti. Adlı, gayrimenkul satış rakamında azalma olduğuna da dikkat çekti. 

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Antalya'da satılan her 4 konuttan 1'ini yabancılar aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, Antalya'da 2022 yılında satılan 80 bin 459 adet konutun 21 bin 860'ını yabancıların aldığını dile getirerek, satılan bu konutların yüzde 40'ını Rusların aldığını dile getirdi.

Helmann'dan 4 yeni proje geliyor! O illerdeki projeler için düğmeye basılıyor! 

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, 2023 yılında yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerine dikkat çekti. Selman Özgün, 2023 için 4 yeni proje müjdesi verdi. İşte ayrıntılar...

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

Gözler TMO'dayken en yetkili isim 'Üzgünüm' diyerek açıkladı: Buğday fiyatları yüzde 25 zamlandı daha da artacak!

Rusya ve Ukrayna savaşının etkisi dünyada gıda fiyatlarını hiç hesaplanmadık şekilde artırdı. Türkiye'de çiftçiler Toprak Mahsülleri Ofisi'nin 2022 buğday alım fiyatını açıklamasını beklerken buğdaya zam haberi bakın nereden geldi? 'Üzgünüm daha da artacak' dedi.

Selman Özgün Antalya açıklaması Haberi

Selman Özgün Antalya açıklaması

GYODER ve İNDER gibi inşaat sektörü kuruluşlarının üyesi Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, konut ve arsa değer artışlarına ilişkin yapılan son bir senelik  değerlendirmelerde, Türkiye genelinde Antalya'nın en çok kazandıran şehir olduğunu belirtti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kovid-19 pandemisi ile beraber geçen sene başlatılan düşük faiz oranlı konut kredisi kampanyası kapsamında 2020'de 1.5 milyon adet konut satıldığının altını çizen Selman Özgün, konut satışlarına ilişkin güçlü talep ve yeterli konut arzı olmaması sebebiyle hem konut hem de arsa fiyatlarının ciddi şekilde artış gösterdiğine dikkat çekti. 

KONUTTAKİ ARTIŞ YÜZDE 53

Antalya'nın, konut ve arsa yatırımcısına en çok kazandıran şehir olduğuna dikkat çeken Özgün, Antalya'nın hem TCMB'nin hem de özel araştırma şirketlerinin yaptığı değer artış araştırmalarına göre konut ve arsa...